Fiúként született, évekig élt Buddhista templomban. Így néz ki most a jelenleg egy nemzetközileg elismert modell

Mimi Tao az egyik legnépszerűbb modellnek számít Thaiföldön, akinek jelenléte állandónak bizonyult a kifutókon. Azonban, az élete 6 éve még teljesen másként zajlott.

Mimi fiúként született, és jelenleg tizenéves, transzszexuális modell, 6 éve még csak egy átlagos fiatal volt, akit mindenki Phajaranat Nobantao néven ismert és aki, mindemellett egy buddhista templomban élt.

Miután a családja anyagi háttere megromlott, és nem tudták megadni azt a kényelmet már, buddhista templomba küldték, ahol a szerzetesekkel tanult.

A Bangkok Postnak adott interjújában, Phajaranat elmondta, hogy számára akkor minden megváltozott, majd hozzátette:“Elkezdtem úgy viselkedni, mint egy lány, úgy beszéltem, mint egy lány, és egyre jobban érdekelt lettem a női dolgok iránt, mint például a smink.”

Mindezek mellett, 6 évig élt a templomban, majd elkezdte építeni a modellkarrierjét. Idővel pedig sikerült hírnevet szereznie a divat világában.

Mimi nemzetközileg elismert modell, és szerepelni fog egy filmben is, mely a transznemű modelleket fogja bemutatni. Mindemellett, reméli, hogy sikerül bejutnia a New York-i piacra is, azonban nem zárja ki azt sem, hogy visszatérjen a szerzetesi élethez.

Szólj hozzá