A cigány jósnő tanácsa minden csillagjegynek!

Minden csillagjegynek egy nagy dologgal kell vigyáznia, hogy boldoguljon, állítja a bölcs cigány jósnő. ha ezt az egyet betartod, semmi sem áll boldogságod útjába!

Kos:

Sose kerülj alárendelt szerepbe! Ha nem mered elvállalni a vezető szerepet, mindig szerencsétlen leszel és frusztrált, tönkreteszed magadat és a környezetedet is. Még a beosztotti lét sem nagyon való neked, járd a magad útját.

Bika:

Vedd észre, ha irányítanak. Bár nagyon makacs vagy és nehezen változol, láthatatlan energiákkal más emberek mégis el tudnak téríteni utadról úgy, hogy nem is veszed észre. Ez azért veszélyes, mert ha rossz útra térsz, te megint nehezen változtatsz irányt, és ottmaradhatsz.

Ikrek:

Vigyázz az érzelmi zsarolókkal. Mivel nagyon bonyolult, kettős lelked van, és a kommunikáció nagy mestere vagy, soha senki sem tud megvezetni. Érzelmi terrorral viszont le lehet győzni téged, ezeket a helyzeteket messzire kerüld egész életedben.

Rák:

Nagyon vigyázz, kibe szeretsz bele. Igazi látó vagy, megérzel mindent, olvasol az emberekben. Ha véletlenül mégis rossz párt választasz, mert nem érezted meg, hova fejlődik az illető, nagyon keserves életed lesz, mert képtelen leszel leválni.

Oroszlán:

Kerüld a nehezen érthető embereket! Te egy nagyon jóhiszemű lélek vagy, és jól meg is véded magad, de szavakkal meg lehet téged zavarni. Egy zavarodott Oroszlán pedig elveszíti erejét. Mindez megtörténhet munkában vagy párkapcsolatban is. Alapszabály: ha nem világos, mi történik éppen veled, hagyd el a helyszínt.

Szűz:

Ne kerüld a vészhelyzeteket! Mivel mindig tökéletességre vágyol, biztonságra, ezért minden erőddel kerülöd a nehezen megfejthető, veszélyes helyzeteket. Így sohasem tudod meg, hogy éppen ezekben vagy a legjobb, ebből fejlődsz.

Mérleg:

Sose válj áldozattá. hajlamosak mások készpénznek venni jóságodat, simulékonyságodat. Könnyen az agresszívabb személyiségek áldozatává válhatsz, ha nem vigyázol. Legjobb, ha magadhoz hasonló finom lelkekkel veszed körül magadat.

Skorpió:

Tudd, hogy magadat is megmarod, miközben másokon igazságot teszel. Igazi mestere vagy annak, hogy megtanítsd az embereket helyesebben élni, ám azt elfelejted, hogy ezek a leckék rajtad is nyomot hagynak. Muszáj néha lazítanod és megpihenned.

Nyilas:

Ne maradj egyedül. Függetlenségi vágyad mindent felülír, és csak a végén veszed észre, hogy nem szeretsz egyedül lenni. Fiatalon még kitart a szerencséd, és a barátok szeretete, de később nehezebb lesz magadat egyedül fenntartani.

Bak:

Bocsáss meg magadnak! Az állandó bűntudat és önostorozás elveszi az energiádat. Mire megöregszel, lágyabb leszel, de érdemes felgyorsítani ezt a folyamatot, mert túl sok időt elfecsérelsz a magaddal való harcban.

Vízöntő:

Rendszerezd azt, amit összegyűjtöttél. te olyan vagy, mint egy kincsekkel teli varázszsák, mindent összeszedsz, amit más emberek észre sem vesznek, aztán megmutatod nekik. Elviszed a világot az embereknek, csakhogy néha meg kell állnod, hogy rendet tegyél a kincseid között, különben nem bírod el a terhet. Vannak dolgok, amiket néha ki kell dobnod.

Halak:

A világ baja nem a tied. ne vedd a lelkedre a mások fájdalmát, mert nem bírod el, és beteg leszel. Ne csak a konfliktusok elől ússzál el, néha az érzéseket is hagyd egyszerűen odébb áramlani. A más ember terhe nem a tied. Tudj elszakadni azokból a helyzetekből, amelyek nem kellemesek neked.

 

Forrás:

szupertanacsokblog

Szólj hozzá