A férje elhagyta, amikor a nő lebénult – 2 évvel később csak egy valamit tud mondani

2015 márciusában a 37 éves Riona Kelly életébe szörnyű dolog történt, írta a The Sun. Hirtelen lebénult és nem tudta mozgatni a végtagjait deréktől lefelé.

Radio interview… Out & about raising awareness.. #you #are #not #alone #inspire #change #support #strength #commitment #disability #paralysed #radio #awareness #mentalhealth #story

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Az orvosok azt mondták, hogy az a baleset, amit Riona 18 hónappal azelőtt szenvedett, tönkretette a gerincvelő egyik részét. A bénulás ezért következett be, amivel az orvosok semmit sem tudtak kezdeni, azt mondták neki soha nem megy a lábán haza.

Az eset után öt nappal férje otthagyta őt. Mikor Rionának a legnagyobb szüksége lett volna rá, a férje cserben hagyta őt. A lány édesapja teljesen összetört de szerencsére a kórház dolgozói és a családtagok készen álltak, hogy segítsenek rajta.

Love cuddles with my little boy #one #of #my #4 #reasons #❤️#mummy #son #natural #no #makeup #real

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Hónapok teltek el de Riona állapota nem javult. A nő elkezdte a gyógytornát és a különböző kezeléseket kapott. Többször is eszébe jutott, hogy véget vessen az életének. De kislánya visszatartotta.

Mummy & Daughter cuddles #❤️ #mumx4 #myworld #beauty #fitmum #model

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Négy hónap után végül is elhagyta a kórházat. De itt még nem ért végen Riona harca.

Family is so important!! What an amazing day having a magazine photo shoot with my favourite people in the world. Setting new goals & working hard towards a new bright future. The sky's the limit & what an adventure it's going to be. Couldn't be anymore in love with my little family & anymore prouder! #family #children #fashion #modelling #photoshoot #future #love #world #strong #inspire #blessed #gift #life #magazine #bestfriends #goals #proud #parents #parentslove #honoured #fitfam #fitmom #fitdad #journey #excited #excitingtimes #keithandriona❤️

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Keith Mason orvos és gyógytornász segítségével minden nap gyakorlatokat végzett és így egyre közelebb jutott a gyógyláshoz.

-25 percbe telt míg megtettem 16 lépcsőt felfelé, mondta Riona. Aztán ugyanennyi időbe telt, míg lementem. De meg akartam gyógyulni, a gyerekeimért csináltam.

What a week!!! The support & kind messages from the public has overwhelmed me & @keithmason106. Thank you guys so much for everything it truly does mean a lot. You guys have inspired us so much. If we've not responded to your message yet we will. We've just literally had hundreds, it's been so amazing. Thank you again for all your love & support ❤️ #relationship #gopink #blessed #love #bestfriend #support #paralysed #story #truelove #messages #hero #grateful #positivevibes #moments #fitfam #nevergiveup #friends #instagood #instalove #thankful #happy #inspiration #motivation #keithandriona❤️

A post shared by Riona Kelly (@rionakellygopinkco) on

Riona és Keith egyre közelebb kerültek egymáshoz és beleszerettek egymásba. Semmi okát nem látták annak, hogy ne tegyék meg a következő lépést: összeköltöztek.

Hosszú volt a gyógyulás de Riona nem adta fel, ma már segítséggel ugyan de tud járni és két tolókocsis maraton versenyen is részt vett már.

-Ha visszagondolok, ez a legjobb ami történhetett velem mondta Riona.

Mi pedig teljesen egyetértünk ezzel.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá