9 év után úgy döntött, megválik a rasztáitól. Az édesanyja reakciója minden elvárást felülmúlt!

A szülők nem mindig értenek egyet a gyerekeik döntéseivel, és sokszor arra kényszerülnek, hogy beletörődjenek az adott helyzetbe.

Elfogadni a csemetéjüket olyannak, amilyen, a maga hibáival és furcsaságaival, csakis a szerető szülők képesek. Ennek az édesanyának például kilenc évet kellett várnia, hogy a fiát jól nevelt gyerekhez méltó frizurával láthassa.

A fiatalember közel kilenc éven át viselte rasztában a haját. Aztán úgy döntött, stílust vált. Bár nem egészen az ő ötlete volt (az édesanyja szüntelenül emellett kampányolt), a lelke mélyén mégis arra vágyott, hogy megszabaduljon a fürtjeitől. A szakértők kezeire bízta magát, és belevágott élete legnagyobb kalandjába.

A raszták egyenként potyogtak a földre, míg végül egy sem maradt a helyén. A rövidre szabott tincseket végül divatosra rendezték, és a végeredmény több mint szenzációsra sikerült!

Amikor meglátta a fiát, az anya elsírta magát örömében. Nem akart hinni a szemének, meg volt győződve róla, hogy álmodik! Végül a karjaiba zárta a fiát, és nem győzött hálálkodni a stábnak ezért a fenséges munkáért.

Forrás:

twice

Szólj hozzá