Emlékszel a Techno Vikingre? Így néz ki most az internet sztárja

Emlékszel a Techno Vikingre?

Létezik egy híres zenei fesztivál Berlinben, amelyet minden évben a nyár végén tartanak, ez pedig Fuckparade. Innen származik az egyik legklasszikusabb vírus videó, a négyperces Techno Viking. Ezen egy nagydarab fickó látható, szakállal, félmeztelenül, amint nagyon tolja a zenére.

Szinte ijesztően, de közben kicsit nevetségesen is. Az internet pedig megőrült érte, hosszú éveken át nagy kedvenc volt. Az azonban csak sokkal később derült ki, ki látható a felvételen, nyakában a Thor kalapácsát formázó medállal.

Így néz ki most Techno Viking

A felvételt egy művészfilmes, Matthias Fritsch készítette, a szereplőről azonban sokat nem lehetett tudni. A WW News két évvel ezelőtt kiderítette, ki valójában Techno Viking.

Az eredeti neve Gunther Ackerman, akkoriban pedig favágóként dolgozott. Ő és kollégái nagyon szerettek bulizni és a drogokat sem vetették meg. A videón sem volt tiszta, amit utólag nagyon megbánt, hiszen soha nem akart híres lenni. Pláne nem így. Gunther elmondta, nem tudta, hogy forog a kamera, ez egyébként a filmes szerencséje. Ha észrevette volna, abból biztosan botrányt csinál.

A fesztivált megelőző négy napban nem aludt, a zene és a szerek hatására pedig nagyon magas volt az adrenalin szintje.

Diplomás és házas

Az akkor 26 éves Gunther két évvel később otthagyta a favágást és biológusnak tanult, majd kapott egy állást az egyetemen, ahol diplomázott. A Techno Viking egyébként azt sem titkolta, a férfiakhoz vonzódik, férjével, Steve-vel már a videó idején is együtt voltak

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá