10 színész, akik ki nem állhatják a saját filmjüket

Nem minden munka könnyű és vidám. Igaz ez a színészekre is: akármilyen hihetetlen, ők is vállalnak el olyanokat, amit később megbánnak. Ebből jöjjön most 10 példa.

Gondolhatnánk, hogy a színészek biztosan szeretik a saját filmjeiket, hiszen ők szerepelnek benne, megdolgoztak vele.

Most azonban a Bright Side összegyűjtött 10 hollywoodi sztárt, akik valamilyen okból kifolyólag utálják a saját filmjüket.

1. Daniel Radcliffe – Harry Potter és a Félvér Herceg

A színész azt mondja, ebben a részben borzalmasan játszott, ezért nem a szíve csücske a 6. Harry Potter film.

2. Robert Pattinson — Alkonyat

Igaz, hogy Robert Pattinson az Alkonyatnak köszönheti, hogy megismertük őt, mégis utálja az egész filmsorozatot, úgy ahogy van. Azt írta a blogján – ahol a filmet a legkevésbé hízelgő módon kommentálja -, minél többet elolvasott a film forgatókönyvbéből, annál jobban megutálta a karakterét.

3. George Clooney — Batman és Robin

Nehéz vitatkozni azzal a ténnyel, hogy George Clooney egy fantasztikus színész. Azonban neki is van olyan filmje, amire nem annyira büszke. Esetében az 1997-es Batman és Robin volt annyira sikertelen, hogy 8 évig senki nem mert újra a Batman-sztorihoz nyúlni, és nem készült új film a témában.

“Amikor Adam Westtel találkoztam, aki a 60-as évek Batmanje volt, bocsánatot kértem tőle” – mondta Clooney.

4. Halle Berry — Macskanő

Az említett alkotásért Halle Berry megkapata a legrosszabb színésznőnek járó Arany Málna-díjat. Hiába arany színű ez a díj, mégsem csillog túl fényesen, éppen ezért ezt nem szokták személyesen átvenni az érintettek. Ám Halle Berry nem félt, elment, átvette a díjat, és még beszédet is mondott. Megköszönte a a Warner Brothers-nek, hogy “egy ilyen borzalmas sz.rban szerepelthett”.

5. Alec Guinness — Star Wars

Sir Alec Guinnes, Obi-Wan megformálója ostoba tündérmesének tartotta a Star Wars filmeket, és karakterével sem volt teljesen kibékülve.

6. Sean Connery — James Bond filmek

Mindig utáltam azt az átkozott James Bondot. Meg akartam őt ölni”

– mondta a színész.

7. Sandra Bullock — Féktelenül 2: Teljes gőzzel

A színésznő sajnálja, hogy részt vett ebben a “nem túl sikeres” filmben.

8. Bill Murray — Garfield

Bill Murray egyszer kapott egy felkérést, aminek a forgatókönyvét Joel Coen írta. El sem olvasta, rögtön el is válllata, hiszen nagyon szerette a Coen-testvérek filmjeit. Azonban a forgatókönyvet nem az egyik Coen-tesó írta, hanem Joel Cohen, az a forgatókönyvíró, akinek csak nagyon hasonlít a neve Coenékhez. Így került bele egy olyan filmbe, amibe amúgy mégsem szeretett volna.

9. Jim Carrey — HA/VER 2.

A Sandy Hook általános iskolában egy 20 éves férfi 20 nagyon fiatal, 6-7 éves gyereket és 6 felnőtt dolgozót lőtt le 2012 decemberében, majd főbe lőtte magát. Ezután szólalt meg Jim Carrey, aki szerepet kapott a Ha/Ver 2 című thrillerben, amiben a tragédiához hasonló erőszakos jelenetkben kellett részt vennie. Azt mondta, hogy utálja az erőszakot, főleg az ilyen mértékűt, a lövöldözés után pedig új értelmet nyert számára a film. Ezért utólag elnézést kért, mert részt vett a forgatáson.

 

10. Margot Robbie – Öngyilkos osztag

A csinos színésznő igencsak jelentős szerepet kapott a DC szuperhősös filmjében. Az viszont egyáltalán nem tetszett neki, hogy milyen ruhákat aggattak rá az öltözőkben: nemcsak hideg volt, de keveset is takart, sőt még kényelmetlenek is voltak. Többször jelezte is a rendező felé, hogy ez nem oké, de mindannyiszor visszautasították, mondván, a karakteréhez ez illik.

+1. Chloë Grace Moretz – Red Shoes & the 7 Dwarfs

Egyelőre nem lehet tudni, hogy az itthoni mozikban mikor fog megjelenni a Red Shoes & the 7 Dwarfs, de már most nagy port kavart a plakátja, amely azt sugallja a gyerekek számára, hogy ha nem vagy vékony, akkor szép sem lehetsz.

Természetesen Mortez csak a hangját adja a főhősnőnek és nem tudott a már az utcákon megjelenő új kampányról. A támadások után, Twitter oldalán osztotta meg a gondolatait.

A hangomat egy csodálatos forgatókönyv alapján kölcsönöztem, amit remélem, hogy mind látni fogtok a maga teljességében. A valódi történet erőt ad a fiatal lányoknak és összhangban van velem. Bocsánatot kérek ezért a sértésért, ami az én hatáskörömön kívül esett.”

Forrás:

szeretlekmagyarorszag

Szólj hozzá