18 szobatárs, aki mellett véget nem érő kaland és gyötrelem az élet

Az ember megválogathatja a barátait, a szerelmeit, egy valami felett azonban nincs hatalma, ez pedig nem más, mint a szobatársa. Az igazi gond persze ott kezdődik, amikor a szobatárs túlbuzgó (és fárasztó) humorérzéke szépen lassan elkezdi felemészteni az embert, hiszen ilyenkor nincs kihez fordulni, egyszerűen meg kell tanulni együtt élni az ebből adódó kellemetlenségekkel. Ha pedig a szobatársak okozta kellemetlenségről van szó, akkor az alábbi szerencsétlenek bizony ódákat tudnának zengeni...

1.  ,,Hat hónapja (az új szobatárs érkezése óta) minden egyes ruhaboltban becsipogtam. A pénztárcámban kutakodva ma végre megtaláltam az okát mindennek..."

2.  ,,Megkértem a szobatársamat, hogy olvassza le a fagyasztót, mire hazaérek. Amikor megérkeztem, ez a látvány fogadott..."

3.  ,,Egy hétre elutaztam a családomhoz. Amíg távol voltam, a szobatársam gondoskodott róla, hogy nekem legyen a világ legcukibb számítógépe."

4.  ,,Elhagytam a lakáskulcsomat, de a szobatársam szerencsére felajánlotta, hogy csináltat nekem újat. Ezúton is köszi, haver."

5.  ,,Ma reggel bevásárolni voltam, de nem volt időm elpakolni a cuccokat, amiket vettem. Megkértem tehát a szobatársamat, hogy kezdjen velük valamit. Mire hazaértem, ez a látvány fogadott..."

6.  ,,A szobatársam elutazott a családjához, de még mielőtt elment, gondoskodott róla, hogy 'ne érezzem magam egyedül'..."

7.  ,,Csak egy átlagos nap, a 'szellemi fogyatékos' szobatársammal."

8.  ,,Egy időben még sokszor kérdezgettem a szobatársamat, hogy miért nem hoz fel soha egy csajt se. Ma már nem teszek fel ilyen felesleges kérdéseket..."

9.  ,,Egy ilyen szobatárs mellett sosem unatkozhat az ember..."

10.  ,,A szobatársam rájött, hogy a pókok a gyengéim. Azt hiszem, ideje elköltöznöm..."

11.  ,,Szóltam a szobatársamnak, hogy este átjön hozzám egy csaj, lehetőleg ne nagyon legyen láb alatt. Mikor megérkeztünk a lánnyal, ez a látvány fogadott az ágyamon..."

12.  ,,Amikor a szobatársad nem szeretne egyedül maradni, amíg elutazol egy hétre a szüleidhez..."

13.  ,,Ez a látvány fogadott ma engem a mosókonyhában. Úgy érzem, ideje költözni."

14.  ,,Amikor az orvostanhallgató szobatársadat gumimacival kínálod."

15.  ,,A délutáni műszakból hazaérve, ez a látvány fogadott a WC-nkben. Soha nem sikítottam még ekkorát..."

16.  ,,Van egy olyan érzésem, hogy a szobatársam maga az ördög."

17.  ,,1350 pohár víz... Ezt a harcot most a szobatársam nyerte, de a háború még nem dőlt el..."

18.  ,,Amikor a szobatársad egy moziban dolgozik, és szabadon hazahozhatják a már nem kellő díszleteket, akkor tulajdonképpen teljesen hétköznapi az ilyesmi..."

Szólj hozzá