Válaszd ki a legboldogabb párt, és elmondunk valamit a kapcsolatodról

Egy remek kis teszt, élvezni fogod.

Melyik szerelmespár a legboldogabb?

Nagyon egyszerű a feladatod: nézd végig a következő 5 illusztrációt, majd válaszd ki, véleményed szerint melyik párocskából sugárzik leginkább az öröm és a harmónia.

1.

2.

3.

4.

5.

Íme az eredmények, nézd meg mit árul el a kapcsolatodról:

1.

Ha az első párocskát látod a legboldogabbnak, akkor párkapcsolataidban általában te vagy a rajongó fél. Büszke vagy a partneredre, ugyanakkor függetlenségednek köszönhetően képes vagy magadról is gondoskodni. Folyamatosan dolgozol azon, hogy megmaradjon a tűz, hogy időnként felpezsdüljön a közös életetek. A mottód a maximális nyitottság – ezt magadtól, de a kedvesedtől is elvárod.

2.

Támogató és empatikus jellem vagy, aki mindig, minden helyzetben a kedvese mögött áll – ezt üzeni a választásod. Fontos számodra, hogy meghallgasd a másikat, hogy figyelj azokra az apró részletekre, amik vele kapcsolatosak. Ha valami rossz dolog történik veletek, igyekszel megbeszélni, átrágni, nem esel pánikba a problémától. Hidd el, a párod nagyon hálás ezért a hozzáállásért, és igyekszik visszaadni neked azt a sok jót, amit te is biztosítasz neki.

3.

A harmadik pár szerinted a legelégedettebb? Akkor te vagy az az ember, akinek fontosak a külsőségek. Nem csak a másik és a saját magad kinézetére vagy kényes, de az is lényeges számodra, hogy a külvilág pontosan lássa: ti bizony szerelmesek vagytok egymásba. Mindig előhúzol a tarsolyodból valamilyen látványos gesztust, ölelgetsz, puszilgatsz, sikongatsz. Bár sokan felszínesnek hisznek, ők általában félreismernek, hiszen az érzelmes, romantikus emberek közé tartozol.

4.

A negyedik párocska arra utal, hogy egy visszafogott, elegáns, intelligens emberként tartanak számon, aki mindig tudja, mit akar és tesz is érte. Nem akarod magadat előtérbe tolni, nem műsorozol, nem feltűnősködsz, hiszen tisztában vagy az értékeiddel és azzal, hogy reklámozás nélkül is kamatoztathatod jó tulajdonságaidat. A párkapcsolatodban is így viselkedsz: egyenrangú félként tekintesz a másikra, imádod, ha otthon, kettesben szeretitek egymást vagy valamilyen intellektuális programot találtok ki szórakozásként.

5.

Magad vagy a megtestesült bűbáj, ha az ötös számmal jelölt párra böktél rá. Kedves, barátságos természeted sokak számára vonzó lehet, ám a bökkenő az, hogy pozitív személyiségjegyeid csak azok számára nyilvánvalóak, akik nem restek beleásni a lelked legmélyebb bugyraiba. Félénkséged miatt ugyanis szeretsz a háttérben maradni, elrejteni magad és távolról figyelni. Párkapcsolataidban nem meglepő módon te vagy az alárendelt fél, hagyod magad irányítani, vezetni, nem szívesen hozol döntéseket.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá