Az orvosok azt mondták az 1 éves kort sem éri meg – 23 évvel később bebizonyítja hogy tévedtek

Rengeteg változást hoz életünkben a gyermek megjelenése. Biztosak lehetünk benne, hogy semmi sem marad a régi és sok szülő felismeri, hogy rengeteg lemondással is jár a gyermek megérkezése.

A 23 éves Sheree Psaila számára az anyaság az átlagosnál nagyobb kihívást jelentett.

I had my first photo shoot today It was awesome, @shereenchris did a great job on my hair! #ShowcaseManagement #PhotoShoot #Sayhellotoanewmodel #AModelwithaDifference #DisabledModel #ReppinArthrogryposis @amcisbeautiful #Excited

A post shared by Sheree (@sheree_psaila) on

Sheree egy nagyon ritka genetikai betegséggel született, melynek következtében karjaiban és lábában szinte nincs is izom, írta a Daily Mail.

Mikor Sheree megszületett, az orvosok azt mondták szüleinek, hogy nem fogja megérni az első születénapját. De 23 évvel később a lány bebizonyította, hogy nagyot tévedtek.

A fiatal lány már több műtéten is átesett a 23 év alatt. Az orvosok azt tanácsolták szüleinek, hogy a kislány maradjon tolószékben és írassák majd be őt egy mozgáskorlátozottaknak készült iskolába.

A kislány azonban nem akart így élni és már 5 éves korában megtette az első lépéseit. Később azonban az orvosok ismét rossz hírrel álltak elő.

Woohoo! So, this is how short I am, I deal with patronization on a daily basis

Szólj hozzá