Az anya lenéző üzeneteket kap a Facebook-on miután feltették a képet – valójában ez történt

Egy évvel ezelőtt feltették Molly Lensing képet a Facebook-ra engedélye nélkül. Ez a kép nagyon gyorsan terjedt a neten, írta a Today. Sajnos emiatt a fénykép miatt Molly még mindig sok kritizáló üzenetet kap a szociális médián keresztül.

A kép tavaly készült Colorado-ban, a képe az anya és az akkor 2 hónapos kislánya látható. A családot látogatták meg és aznap repültek vissza.

A képen a kisbaba egy kis törölközőn fekszik a földön miközben Molly a mobil telefonját bámulja. Egy utas készített róluk titokban egy fotót, majd feltette az internetre ezzel a képaláírással:

-Albert Einstein ezt írta valaha: “Attól félek, hogy a technika vívmányai felfalják az embert, világ egy idő után idiótákkal lesz tele.”

A kép megjelent a Facebook-on és több, mint 65.000-szer osztották meg. Molly nagyon félt attól mi lesz ennek a következménye. Még arra is gondolt, hogy talán az állását is elveszíti.

A Today interjút készített vele és ebben Molly elmondta, pontosan mi is történt akkor:

-Sajnos pechünk volt, aznap a számítógépek nem működtek jól és a gépünket többször is törölték. Aztán azt is mondták, hogy később indul majd a gép, majd megint azt mondták, hogy másik járatot kellett keresnem. Végül is 20 órát töltöttünk a repülőtéren a két hónapos kicsivel.

-Anastasia már ekkor több órát ült babakocsiban, majd a karomon is hordtam őt órákon keresztül. Már alig bírtam tartani őt, közben persze a családom keresett, azt sem tudták hol vagyok.

Molly csak néhány hónap múlva látta a képet az interneten. Ekkor látta csak a Facebook-on, hogy sokan szimpatizáltak vele de sokan “szörnyű anyának” is titulálták.

Molly részmunkaidőben ápolónőként dolgozik és nagyon félt attól, hogy munkatársai meglátják a képet. Arra is gondolt, hogy talán még az állásából is kirúgják a kép miatt. Szerencsére ez nem történt meg.

Persze most már nem gondol a képre de néha még felbukkan az interneten. Ma Molly inkább a fontos dolgokra fókuszál az életében. “Az internettel szemben tehetetlen vagyok” – mondta Molly. “Pontosan tudom, hogy jó anya vagyok, minden részletre figyelek és nagyon élvezem az anyaságot.”

Molly története jól mutatja, milyen gyorsan ítélkeznek az emberek mások felett. Akkor is , ha nem is ismerik a részleteket, fogalmuk sincs mit tesznek ezzel. Örülünk, hogy Molly elmondta az ő verzióját is és így mindenki megtudhatta, valójában mi is történt akkor.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá