A kínai “9 csillag” módszer, hogy jobban megismerd magad. Derítsd ki mit ír rólad, meg leszel lepődve a pontosságán!

A sorselemző módszert úgy nevezik, hogy 9 csillag. A számmisztika és az asztrológia alapján kideríthetjük személyiségünk erős, illetve gyenge pontjait.

A következőkben ki fog derülni, hogy hogyan is kapja meg mindenki a sors számát, amely nagyon sok mindent elárul majd az illetőről. Az alábbi táblázat alapján az évszámokhoz 1–9-ig vannak számok mellékelve. Csak válasszuk ki a születési évszámunkat, majd olvassuk el a leírást.

1. Ezek a személyek nagyok kommunikatívak és érzelmesek. Gyakran ezek az emberek magukba zárkóznak, és gondolataikba mélyülnek, aminek hatására melankolikusokká válhatnak. Meg kell küzdeniük a félelmeikkel, mert hanem, azok győzik le őket. A függőséget okozó dolgoktól tartsák távol magukat.

2. Ezek a személyek rendszerint aggódósak és kimértek. Csodás édesanyák válnak majd belőlük, akik mindent megtesznek családjukért. Nagyon praktikusak, türelmesek, de előszeretettel lesznek mártírok is. Oda kell figyeljenek az étkezésükre, mert hízásra hajlamosak.

3. Ezek az emberek nagyon aktívak és sikeresek. Nem tudnak egy helyben ülni, és várni addig, míg tisztázódik a “helyzet”. Ők a legkilátástalanabb helyzetben is megtalálják a megoldást. Emellett optimisták és jókedvűek, de olykor nagyon forró fejűek és nem tudják visszafogni magukat, amivel megbánthatnak másokat is.

4. Ezek a személyek különösen intelligensek, és emellett művészi hajlammal is rendelkeznek. Szokva vannak ahhoz, hogy amit akarnak azt el is érik. Szeretnek utazni, jókat enni. Mielőtt azonban felelősséget vállalnának bizonyos dolgokért, előbb jobban tennék, ha mérlegelnek.

5. Ezek az emberek rendkívüli akaraterővel bírnak, ezért sokszor nagyon makacsok. Jó szervezők, vezetők, de olykor magukba zárkózhatnak, passzívan figyelve a történteket, ami nem jó. Éppen ezért meg kell tanulniuk időben reagálni a változásokra.

6. Ezek az emberek többnyire férfias jellemek, akik határozottak, kitartóak, erősek, szorgalmasak és felelősségteljesek. Jó vezető válhat belőlük. Rossz tulajdonságuk, hogy néha agresszívak, és önteltek. Rendszerint azonnal megbánják, ha valakinek fájdalmat okoznak.

7. Ezek a személyek romantikus alkatok, akik általában habzsolják az életet, nem törődnek a problémákkal. Számukra első helyen a pénz és az anyagi javak állnak, de emellett szorgalmasak és felelősségteljesek is. Azt vallják, hogy minél többet adj magukból, annál többet kapsz vissza.

8. Azt az benyomást keltik ezek az emberek magukról, hogy barátságtalanok és ridegek, de legbelül kedves, jólelkű emberek. Nagyon sokat dolgoznak, ami miatt nem jut elég idejük a barátkozásra, ezért jó, ha néha szünetet tartanának.

9. Aktív, akaratos, szenvedélyes emberek, akik nagyon értik a módját, hogy valakivel kapcsolatba kerüljenek és behálózzák, meggyőzzék az illetőt. Éles eszük van, és gyorsan képesek cselekedni. Olykor az aktív életmódjuk zavaróvá válhat és képesek úgy megsérteni valakit, hogy észre sem veszik.

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá