Ennek a házaspárnak 15 gyereke van, de nézd csak, hogyan élnek együtt, a családi házukban!

Szülőnek lenni a lehető legnehezebb mesterség a világon! Gyereket vállalni és felnevelni óriási felelősség, akik pedig ezt bevállalják, mindent meg szeretnének adni a csemetéjüknek. Igen, egynek. Max kettőnek. De mi van akkor, ha egy családban 15 gyerek nő fel?

Lyette Reback egyedüli gyerek volt a családban, de amikor hozzáment a szerelméhez, már tudta, hogy biztosan sok utódot szeretne. Bármennyire is meglepő, a Reback-szülők meg sem álltak tizenötig, így sikerült, hogy a családjukban több mint egy focicsapatnyi csemete nevelkedik, békében és szeretetben. Erre pedig az alábbi videó a leghűbb bizonyíték.

Első látásra azt hinnénk, Rebackék élete igazi perpatvar, de az édesanya mindezt megcáfolja. A Believe With Me – Higyj velem című blogján Lyette az anyaság minden percét megosztja a követőivel, a beszámolóiból pedig kiderül, így tökéletes az ő népes családi élete.

A nő biztosan tudja, milyen eszközökkel tartson rendet a gyerekei között. Lyette azonban nemcsak kiváló édesanya, hanem talpraesett háziasszony is. Minden családtagnak megvan a saját feladata az otthoni munkában, és kölcsönösen segítik egymást. A nagyobb testvérek besegítenek a kicsik nevelésében. Annál csodálatosabb élmény pedig nincs is a világon, mint ennyi gyerekkel osztozni az örömökön és az élettapasztalatokon, miközben mindegyiknek megvan a saját személyisége és természete. Kölcsönös tisztelet nélkül azonban egyik sem menne.

Lyette üzenete a lehető legegyszerűbb: szülőként minden percét ki kell használnunk a gyerekeinkkel eltöltött időnek, és panaszkodás helyett inkább értékeljük az együtt eltöltött pillanatokat.

Ne boruljunk ki, ha olyan helyzet adódik, ami igénybe vesz és kimerít. A megoldást közösen kell megtalálnunk minden problémára. Bátran mutassuk ki, mennyire fontos számunkra a családunk, és biztosítsuk őket a szeretetünkről, bármi is történjen. Csakis így élhetünk teljes, boldog életet, harmóniában és békében.

Te igazat adsz Lyette-nek?

Forrás:

twice

Szólj hozzá