Egy arc nélküli magyar szellemlány fotója tartja lázban a világot

A legnagyobb külföldi oldalak is cikkeznek róla.

Kaposfüredi horror

Még júliusban jelent meg a Buzzfeeden egy olyan összeállítás, amiben a szellemek létezését (esetlegesen) bizonyító fotókat gyűjtöttek össze. A poén az, hogy a képek között felbukkant egy olyan is, ami történetesen Magyarországon, Kaposfüreden készült, és egy arc nélküli kislány szerepel rajta.

Amennyire mi látjuk, tényleg nincs arca, nem csoda, hogy halálra rémítette az internet népét.

Az arc nélküli kislány rejtélye

A felvételt egy bizonyos Szigeti Gyöngyi tette közzé a paranormal360.co.uk oldalon. A nő azt mondja, egy 1943-as képről van szó, aminek előterében az anyja áll, a fotót Szigeti apja lőtte. A hátul látható kislány pedig szerinte nem lehet más, csak egy démon vagy szellem, külön felhívja a figyelmet arra, hogy nincsen arca, de még karjai sem. Azt is elárulta, hogy nála van az eredeti fotó, otthon őrzi.

Az eredeti fénykép

Mi lehet a magyarázat?

Mi itt a szerkesztőségben tökéletesen egyetértünk abban, hogy valóban nyugtalanító fényképről van szó, illetve azt is megszavaztuk, hogy soha többé nem szeretnénk ránézni erre a csöppet sem kellemes megjelenésű kislányra. Magyarázatot azonban nem találtunk.

Ti mit gondoltok? Rossz minőségű a fénykép, azért nem látszanak a karok és az arc, esetleg az a magyarázat, hogy háttal áll a kislány?

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá