Mi történt vele? Teljesen elhagyta magát a világ egyik legjobb színésze

Jack Nicholson már 80 éves

Bármennyire is sokkoló, sokunk egyik kedvenc színésze, Jack Nicholson idén áprilisban már a 80. születésnapját ünnepelte. A színész számos klasszikusban játszott, mint például a Száll a kakukk fészkére, a Ragyogás vagy az 1989-es Batman. A sztár nagy nőcsábász volt, kapcsolataiból öt gyermeke született, három lány és két fiú.

A legidősebb, Jennifer 54 éves, a legfiatalabb, Raymond 25 éves. Élete legnagyobb szerelme Anjelica Huston volt, aki nagyon sokat szenvedett kapcsolatuk alatt Nicholson hűtlensége miatt, mégis a mai napig imádattal beszél róla.

A színész még mindig nem vonult vissza, de már közel sem vállal annyi munkát, mint korábban. Ő maga nem árulta el, de úgy tudni a memóriájával vannak gondok. A Lakers kosárlabdacsapat legutóbbi meccséről azonban nem feledkezett meg, évtizedek óta imádja ezt a sportot. A fiával ült le a nézőtérre, ettek egy kis gyors kaját és szenvedélyesen drukkoltak.

#thewitchesofeastwick #jacknicholson #michellepfeiffer #cher #susansarandon #cinema #movies #films #classicmovie #classiccinema #cultmovies #hollywood #moviestar #actor #legend #icon #art #artpop #popart #popicon #popculture #pop #photograph #photo #photography #photographer #actress #diva #legend #icon #moviestar

A post shared by Mauricio Collado (@mauriccio) on

Felszedett jó pár kilót

Bármennyire is imádjuk, nem tudjuk nem észrevenni, hogy az utóbbi időben nagyon elhagyta magát. Meghízott, de ami rosszabb, a ruhatárát nem frissítette fel ennek megfelelően. Elég lehangoló ebben a szétpattant ingben.

Nem tagadja meg magától a finom falatokat

Mindenhogy szeretjük

Persze egy olyan világsztárral kapcsolatban, mint ő, aki annyi mindent letett már az asztalra, nem ez a legfontosabb. Így is Nicholson az egyik legjobb!

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá