A Halak nő teljes személyes leírása! Ezt kell tudni róluk!

A Halak nő testesíti meg az igazi nőt, akibe a férfiak gyorsan képesek beleszeretni.

Nagyon sebezhetőnek tűnnek, ezért az a férfi, aki első pillantásra szerelembe esik egy Halak nőbe, azt érzi, hogy a karjaiba kell vegye és úgy óvja kedvesét minden nehézséggel, problémával szemben.

A Halak nő mindig a férje mögül irányítja a dolgokat, támogatja párját, de semmiképp sem szeretne uralkodni fölötte. Szereti, ha egy férfi előzékeny és udvarias, például ha kinyitják az ajtót és előreengedik, emellett meg arra is vágyik, hogy a férfi szeresse, törődjön vele, cserébe mindenben támogatni fogja a férjét, párját, minden erejével azon lesz, hogy segítsen neki. A Halak nőkben szinte egyáltalán nincs férfias, maszkulin vonás, ők igazi nők.

Gondoskodóak, odaadóak, akikkel remek együtt élni, minden férfit megszelídítenek, de ha valaki borsot tör az orruk alá, akkor tudnak csúnyán is viselkedni. Ha viszonylag gyakran szurkálódik, vagy szól be embereknek, vagy a párjának, akkor valószínűleg gyerekkorában valamilyen trauma érhette, ami miatt így viselkedik felnőtt korában. Ez nem azt jelenti, hogy ő gonosz, hanem inkább szeretné megőrizni, megvédeni a magánéletét, nem akar mindenkivel mindenről elbeszélgetni. A Halak nő titokzatos, érzékeny, pillanatok alatt képes elsírni magát, így könnyű megsérteni.

Empatikus, okos, megértő, de olykor igencsak szkeptikus, így akkor is meg kell győznie az illetőnek, ha a Halak nő tudja, hogy az illető személy igazat beszél.

Van olyan helyzet, amikor nagyon nehezen nyílik meg, amikor nem tud beszélni az érzelmeiről, még a szerelmének sem, ilyenkor nagyon jólesik neki egy ölelés, aminek köszönhetően biztonságban érezheti magát.

A Halak nő gyakran feláldozza a saját életét, csak hogy másokon segítsen, és az ő álmait háttérbe tolja, míg mások álmainak valóra váltásán dolgozik.

Memóriája kitűnő, minden apróságot észrevesz, megjegyez. A Halak nő nagy kincs, így minden férfi jól teszi, ha vigyáz rá!

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá