10 pofonegyszerű trükk, amivel az élelmeid mindig frissen tarthatod. Fantasztikus!

A legtöbb időt azzal töltjük el a konyhában, hogy ételeket főzünk.

Azonban mi van a hozzávalókkal? Függetlenül attól, hogy egyszerű vagy bonyolult fogásban gondolkodunk, olyan alapanyagokra van szükségünk, melyek nemcsak egészségesek, hanem mindig frissek és zamatosak.

Ezek megfelelő tárolásával azonban szinte mindig gondunk van…

Rátapintottunk a lényegre? Akkor készülj fel, mert mostantól kezdve a Konyhatündér lesz a második keresztneved! Az alábbi kisfilm ugyanis 10 praktikus tanáccsal szolgál, mely számodra is kapóra jön a konyhában.

Ha eleged van például abból, hogy a telefonod folyton lisztes és ragacsos lesz minden sütés után, ez már a múlté. Nyugi, nem az online receptes könyvedtől kell megválnod, hanem egy védőfólia lesz a megváltód. A dió, mogyoró vagy pisztácia sem fog többé szanaszét gurulni a kamrában, ha egy neylonzacskóba öntöd, és lezárod azt egy kés felhevített pengéjével.

Az is kiderül a klipből, hogyan lehet pofonegyszerűen megválni egy kiwi héjától mindössze egy kanál segítségével, illetve miként halászhatod ki egyetlen mozdulattal azt a fránya kis tojáshéjat, ami, bárhogy is vigyáznál, folyton belekerül a tálba! Aztán, a zöldségekkel megrakott zacskót úgy légtelenítheted, ha fokozatosan alámeríted azt egy vízzel teli edényben. Egy PET palack segítségével pedig másodpercek alatt készülhet el a tökéletes palacsintamassza.

Ha végignézed a videót, megtudhatod azt is, miért jó, ha mindig kéznél van egy papírtányér, na meg azt is, hogyan zárhatsz le egy műanyag tasakot egy parafadugóval. És a legjobb rész még csak most jön: néhány apró mozdulattal így készíthetsz rostát a magvak szétválogatására!

Forrás:

twice

Szólj hozzá