A pár már 10 éve nem volt fodrásznál – mikor meglátják magukat hajvágás után nem hisznek a szemüknek

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy régi fényképeket nézegettünk és arra gondoltunk: hogy lehettem ilyen bolond?  Változik a divat és a hajviselet is. Sokan minden évben új frizurát vágatnak, ezt azonban Tim és Wendy nem mondhatja el magáról.

A párnak még mindig olyan hosszú a haja, amelyet bármely rocksztár megirigyelhetne. A probléma csak az, hogy ez a hajviselet a  80-as években volt divat.

2003-ban Tim és Wendys barátai felkérték Oprah-t, hogy segítsen nekik az átváltozásban. Wendy utoljára 1992-ben vágatta le a haját utoljára, Tim pedig 1985-ben!

Sokan azt hitték hosszú hajuk miatt, hogy 10 évvel idősebbek. S bár ők tudták ezt, mégsem voltak hajlandók változtatni frizurájukon.

Az átváltoztatás után mindketten megjelentek a színpadon, rájuk sem lehet ismerni. Mikor meglátták egymást, szinte sokkolta őket a látvány. Tim egyszerűen szóhoz sem jut, amikor meglátja Wendyt.

Az mindenki számára egyértelmű, hogy a régimódi hajviselet ellenére szeretik egymást. Tim a műsor készítése után öt évvel elhunyt és azt a Prada öltözéket viselte, amit az Oprah-val készült műsorban viselt.

-Nagyon örülök, hogy megmutathattuk az egész világnak, mennyire szeretjük egymást.- mondta Wendy miután a férfi elhunyt.  -Bárcsak mindenki így ki tudná fejezni a szeretetét, amit a családtagjai iránt érez. -fojtatta a nő.

Mi teljesen egyetértünk vele.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá