Teherbe esett a nő, miközben már TERHES volt…

Rendkívül megdöbbentő és ritka eset történt Kaliforniában, ahol a 31 éves Jessica Allen tavaly áprilisban úgy döntött, hogy vállalja a béranyaságot és segít egy kínai párnak, hogy gyerekük szülessen, mindezt 30 ezer dollárért, ugyanis Kalifornia azon kevés államok közé tartozik, ahol legális a béranya-program, így bizonyos összeg fejében a nemzőképtelen párok találhatnak egy olyan nőt, aki kihordja gyereküket.

Amikor 6 hetes terhes volt, Jessica elment egy ultrahangos vizsgálatra, ahol közölték vele, hogy két gyerek növekszik a pocakjában. A hír hallatán a nő kapott még pluszban 5 ezer dollárt, hiszen ikreket fog szülni a kínai párnak, csak mikor idén decemberben császármetszés révén megszülettek a fiúk, az egyik jóval világosabb színű volt, mint a másik baba.

Később DNS-vizsgálatokat végeztek az orvosok, és döbbenten állapították meg, hogy a sötétebb bőrű baba Jessica biológiai kisbabája, a másik pici meg a kínai páré.

– Fogalmam sem volt, hogy mit kezdjek a helyzettel, hát sokkolt a hír, nem értettük, hogy miként történhetett ez – nyilatkozta a béranya az ABC News csatornának.

A ritka jelenséget túltermékenyülésnek nevezik, amikor a megtermékenyült petesejt ellenére a nő testében megtörténik a peteérés, és az így kiszabaduló petesejt szintén megtermékenyül.

Mindkét kisbaba ép és egészséges, egy bonyolult jogi folyamat révén Jessica és párja februárban megkapták biológiai gyerekük felügyeleti jogát, a kisfiút Malachi-nak nevezték el.

– Bérbe adtam a méhemet, és majdnem elvették tőlünk a saját gyerekünket – mondta Jessica, aki nem bánta meg a béranyaságot, történetével más béranyák figyelmét szeretné felhívni a “veszélyre”, hogy olykor a természet megviccelheti az embert.

 

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá