Válassz ki egy szemet a 7 közül és ismerd meg a tudatalattidban rejlő titkokat!

A szem a lélek tükre – tartja a mondás. Ez a rendkívül fontos érzékszerv sok mindent elárul egy ember személyiségéről, sőt a tudatalatti titkaira is képes rávilágítani. A tudatalatti nem más mint egy ősi gondolkodási program, amely óriási tárhellyel rendelkezik, ahová irdatlan mennyiségű információ képes elférni, és itt rögzül minden momentum, érzés egészen 21 éves korig.

Ha jobban meg szeretnéd érteni a tudatalattid működését, rejtelmeit, akkor válassz ki egy szemet az alábbi 7-ből, és olvasd el a számhoz tartozó leírást.

1. Szenvedéllyel teli ember vagy

A lelked mindig éhes valami újra, valami csodálatosra, megmagyarázhatatlan szenvedélyre, új tapasztalatra vágyik, ha ezt nem mindig kapod meg, elveszettnek érzed magad. Olykor a múltad még kísért, és nem tudsz megszabadulni tőle, de meg kell próbálnod elengedni, a saját magad érdekében. Kövesd a tüzet a lelkedben, figyelj rá és ismét élettel teli leszel.

2. Titokzatos személy vagy

Annyi tapasztalat gyűlt össze benned, hogy akár könyvtárat is nyithatsz. És éppen emiatt kelthetsz olyan benyomásokat másokban, hogy misztikus, titokzatos ember vagy, aki sokat tud és sokat tapasztalt az életben. Oszd meg ezeket a tapasztalataidat másokkal is, ne ülj egyedül a sötétben, hanem ragyogj, akárcsak egy csillag.

3. Az aurád tündöklik

Éld meg az igazi éned, légy természetes és tündökölni, ragyogni fogsz. Minden benned van, ami a boldogsághoz kell. Segíts másoknak, mert ezáltal a világot meg tudod gyógyítani, hiszen varázserővel rendelkezel, ha néha elveszettnek is érzed magad.

4. A lelked örök

Mindig egészben látod a dolgokat, nagyon sok összefüggést képes vagy észrevenni, ezért igyekszel minden lépésedet előre megtervezni. A hibáidból képes vagy tanulni, bízol önmagadban, és ura vagy a gondolataidnak. Törekedj arra, hogy a gondolatok helyett jobban kifejezd az érzelmeidet, a szeretetedet.

5. Olyan vagy, akár egy találós kérdés

Sok dolgot elhallgatsz, ezért fennáll a veszély, hogy az emberek, barátaid, ismerőseid hamar rád unnak, ezért jobban teszed, ha kissé nyitottabb leszel. Az, hogy zárkózottabb vagy, bizonyos rossz embereknek köszönheted, akik megnehezítették az életedet. Azelőtt barátságos, nyitott, kedves voltál mindenkivel, most azon kell dolgoznod, hogy ismét ilyen emberré válj.

6. Idős lélek vagy

Nem ez az első életed a Földön, hiszen jártál már korábban itt, ezért vagy sokak szemébe vonzó. Vannak bizonyos helyzetek, mikor nem bízol önmagadban, ami azért van, mert még nem tiszta a célod, a küldetésed az életben. Könnyebben képes vagy megvalósítani az álmaidat, mint a többi ember, de azért neked is meg kell dolgoznod a sikerért.

7. Őszinte, de titokzatos vagy

Nagyon sok mindent tudsz mindenkiről, de minden infót megtartasz magadnak. Remekül eljátszod annak az embernek a szerepét, aki mindent felügyel. Őszinte vagy a barátaiddal, de olyasmit nem árulsz el nekik sem, amit később felhasználhatnak ellened. Ne változz meg, mert csak így találhatod meg a lelkitársadat.

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá