Kihullott az összes haja a 17 éves lánynak – az édesanya ezt csinálta a kopasz fejével

Sok nő számára nagyon fontos a frizura és főleg a fiatal lányok foglalkoznak sokat azzal, milyen legyen a hajuk. De mi történik akkor, ha hirtelen kihullik a hajad?

A 17 lánynak, Madisyn Babcock-nak gyönyörű haja volt, sokan irigyelték is érte. De a lánynál hirtelen foltos hajhullás jelentkezett. Talán el tudjuk képzelni, mit jelenthetett ez a fiatal lány számára. De ő és édesanyja egy igazán kreatív megoldást alkalmaztak, írta az APlus.

festive pic.twitter.com/Q57US5PPpN

— Madisyn (@madbab__) October 20, 2017

Madisyn édesanyja művész, és ezért egy igazán egyedi megoldást talált ki lánya számára.

-Az édesanyámat mindig is inspirálta a művészet. Mindig is arra ösztönzött, hogy önmagam legyek, és hogy szeressem a virágokat. Tudtam, hogy ő lesz az, aki majd a fejbőrömet befesti, mesélte Madisyn az APlus-nak.

Wanna know a secret? The CTP moms are just as beautiful, talented & awesome as their daughters! Madi wanted some custom…

Közzétette: Chelsea Taylor Photography – 2017. szeptember 26.

A képek fantasztikusak!

This teen used her senior portraits to beautifully embrace her alopecia. https://t.co/avU8lXQnJO pic.twitter.com/8Gn4PoeB93

— Yahoo Lifestyle (@yahoolifestyle) November 8, 2017

A fotós, Chelsea Taylor készített a lányról több képet is, és követte átalakulását.

-Madisyn azonnal elfogadta, hogy kihullott a haja, és ezzel meg is mutatta kortársainak azt, hogy fogadják el magukat és szeressék szépségüket, úgy, ahogy az megadatott, – még akkor is ha ez a szokványostól eltér, mondta a fotós az APlus-nak.

When you realize that October starts tomorrow which means it's almost time for The Walking Dead, Stranger Things, Halloween, Fall leaves, flannel shirts & ARKALALAH!!!!!

Közzétette: Chelsea Taylor Photography – 2017. szeptember 30.

Micsoda fantasztikus fiatal lány! Igazán csodálatra méltó, ahogy ezzel megbirkózott is egy ilyen szép dolgot kreált! Az egész világ megcsodálja őt!

 

Forrás:

cs

Szólj hozzá