A biztosító elölről és oldalról kér képeket a nőtől de ő félreérti ezt

Nagyon sok rossz hírt olvasunk mostanában az újságokban, de ezért vannak vicces hírek is. Nem mindenki képes arra például, hogy a saját hibáján egy jót nevessen. Alyssa Stringfellow az a hölgy, aki november 3.-án a Facebook oldalán a következő nevetséges történetet írta:

« Megbeszéltem magammal, hogy vajon közzé tegyem-e ezt a történetet, vagy sem. Ez ugyanis nagyon CIKI. De azért mégis leírom, mert ez NAGYON buta történet. Tehát megosztom ezt veletek. Remélem Ti is jót nevettek rajta.

Egyik nap úgy döntöttem, hogy a kocsimat biztosítani szeretném, és a nagymamámmal együtt egy közös biztosítást akartam kötni. Mindenki tudja, hogy így pénzt takaríthat meg az ember.

Tehát megkérdeztem a nagymamámat, mit gondol erről az egészről. A nagymamám azt mondta rendben van, utána pedig felhívta a biztosítótársaságot és megkérdezte mit kell tenni és milyen adatokat kell beküldeni.

Aztán felhívott engem és azt mondta, kell majd a születési dátumom, a jogosítványom száma és egy kép előröl és oldalról.

Megadta a biztosítótársaság email címét és én oda elküldtem a képeket és az adatokat. Megnéztem másnap az emial-emet és látom, hogy a biztosító írt.

“Helló Alyssa, kellene kép előröl és oldalról, de ez alkalommal a kocsiról.”

I have been debating on whether or not to post this all day because it is PRETTY embarrassing to admit, but I have…

Közzétette: Alyssa Stringfellow – 2017. november 2.

« Amint látjátok, magamról küldtem el képeket. De még a nagymamám is írt nekem ezzel a szöveggel: Ugye nem magadról küldted el a képeket?

Mert a biztosító felhívta a nagymamámat is és elmondta neki, hogy én magamról küldtem képeket és nem a kocsiról.

És persze ezen legalább öt percig nevettek.

Természetesen nagyon szégyelltem az egészet és a munkahelyemen is mindenki rajtam nevetett. A legrosszabb az egészben az volt, hogy az édesanyámat kértem meg, készítsen képeket rólam, neki pedig fogalma sem volt, mire kellenek a képek.

Hét igen, ez nem volt valami okos dolog tőlem.

Természetesen mindenkivel előfordul, hogy rosszul értelmezi, amit neki mondtak.  A lány azonban elég bátor volt ahhoz, hogy ezt megossza velünk. Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal a Facebook-on, hogy ők is jót nevethessenek!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá