Szerelmi horoszkóp: ez a csillagjegy talál hozzád a legjobban

Míg a szkeptikusok az asztrológia értelmetlenségét hangoztatják, addig számos tudományos számítás áll ennek a hátterében.

Rengeteg tanulmány támasztotta már alá, hogy életünket nagyban befolyásolja az, hogy mikor születtünk. Ez kihathat a személyiségünkre és a világnézetünkre egyaránt. A Nap, a Hold és az egyéb égitestek állása abba is segítségünkre lehetnek, hogy rátaláljunk arra a csillagjegy szülöttjére, akivel a legjobban találnánk a párkapcsolatban:

Vízöntő

Akik a Vízöntő jegyében születtek hatalmas figyelmet és energiát igényelnek, mert hanem könnyen elunják magukat. Rendkívül függetlenek, ezért sem jelent problémát számunkra, ha egyedül kell idejük nagy részét töltsék. Ezen kívül aktívak a humanitárius akciókban, mert szeretnek másokról gondoskodni. Nagyon előrelátó és bölcs emberek, akik kétszer is meggondolják mit tesznek. Ezeknek az embereknek olyas valakire van szükségük, aki képes intellektuálisan is megragadni őket, és fel tudja venni velük a versenyt a mély és nagy beszélgetésekben. Mindezek mellett a Vízöntők elvárják, hogy partnerük teljes mértékig tartsa tiszteletben a függetlenségüket, legyen ötletes, őszinte és kommunikatív partner a mindennapokban.

Akikkel a legjobban talál a szó: Ikrek, Mérleg
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Oroszlán

Halak

A Halak jegyében születettek messze földről híresek a nagyfokú kreativitásukról és a gyengédségükről. Rendkívül jószívűek és nagyon intuitívak, és az egyedül töltött idejüket is maximálisan ki tudják élvezni. Az introvertált természetük ellenére nagyon szeretnek új emberekkel megismerkedni, és kitűnő barátok lehetnek. A túlzott empatikusságuk és érzelmességüknek köszönhetően anélkül adnak másoknak, hogy bármit is elvárnának cserébe. A párkapcsolat terén mély és biztos érzelmi kötelékre vágynak, és bármit megtesznek annak érdekében, hogy a partnerüket boldognak lássák. Rendkívül hűségesek és törődőek, de ezt el is várják a társuktól is.

Akikkel a legjobban talál a szó: Rák, Skorpió
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Szűz

Kos

A Kosok sosem rettennek vissza az élet feladataitól. Ösztönből cselekednek és csak később gondolkoznak. Nagyon határozott, magabiztos és szenvedélyes személyiségek, akik bátran vágnak bele bármilyen szituációba. Sosem hezitálnak hosszabb ideig valami, hanem egyből meghozzák döntéseiket. A Kosoknak szükségük van a spontaneitásra és az izgalmakra, és egy olyan társra, aki nem szintén ilyen hévvel tudja élni az életet.

Akikkel a legjobban talál a szó: Oroszlán, Nyilas
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Mérleg

Bika

A Bikák nagyon gyakorlatiasak és megbízhatóak, addig nem tágítanak, amíg a rájuk bízott feladatot nem teljesítették kellőképpen. Szeretteiket néha túlzottan féltik és hajlamosak az emberek birtoklására is. A Bikák rendkívül szenvedélyesek s érzékiek, ha párkapcsolatról van szó. Olyan partnerre van szüksége, aki teljesen megbízható és szavahihető, és elég türelemmel rendelkezik. A Bikák elég szűkszavúak, de ennek ellenére hatalmas szívük van, akik bármikor képesek kiállni valaki mellett.

Akikkel a legjobban talál a szó: Szűz, Bak
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Skorpió

Ikrek

Az Ikrek szülöttei eléggé kiszámíthatatlan és komplikált jellem, ugyanis sosem lehet tudni mire készülnek. Egyik felől néha rendkívül karizmatikusak és központi egyéniségek tudnak lenni, viszont máskor pedig képesek elveszni a saját gondolataikban és antiszociálissá válnak. Hatalmas szívűknek és kedves természetüknek köszönhetően könnyen képesek alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Az Ikreknek szükségük van arra, hogy kifejezhessék önmagukat, ezért olyan társra vágynak, aki képes őket meghallgatni és inspirálóan hat rájuk.

Akikkel a legjobban talál a szó: Mérleg, Vízöntő
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Nyilas

Rák

A Rákok nagyon titokzatosak, egy egész külön világ lakozik bennük, amelyet csak nagyon kevés embernek mutatnak meg. Mély érzelmek vezérlik, nagyon kreatívak és a család egyik legbiztosabb pontját képezik. Hűséges természetük révén nem tudják feldolgozni, ha elárulják őket. Olyan partnerre van szüksége, aki egyenlő félként kezeli, és akiben annyira meg tud bízni, hogy megnyíljon előtte.

Akikkel a legjobban talál a szó: Skorpió, Halak
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Bak

Oroszlán

Az Oroszlánok született vezéregyéniségek és szeretnek a középpontban lenni. Elég önfejűek, forróvérűek és eltökéltek, tehát semmi sem tarthatja őket vissza céljaik elérésétől. Sosem rejtegetik véleményüket, ami a szívükön az a szájukon is. Épp ezért olyan partner kell melléjük, aki bírja a merő őszinteséget, nagy adag ambícióval és humorérzékkel rendelkezik és optimistán tudja szemlélni a világot.

Akikkel a legjobban talál a szó: Kos, Nyilas
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Vízöntő

Szűz

E csillagjegy szülöttei nagyon analitikus gondolkodásúak, szorgalmasak. A legkisebb részletekig is képesek belefeledkezni a dolgaikba. Néha már-már túlgondolják a problémáikat, és azon rágódnak hogyan tudnának megoldást találni a bajokra. A párkapcsolatban ők is nagyon hűségesek és elkötelezettek partnerük iránt. Ritkán mutatják ki érzéseiket, ennek ellenére teljes mértékig éreztetik ha szeretnek valakit. Hasonlóan gyakorlatias és megfontolt társra van szükségük.

Akikkel a legjobban talál a szó: Bika, Bak
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Halak

Mérleg

A Mérlegek nem szeretnek egyedül lenni, nagyon együttműködőek. Élvezik, ha emberekkel vehetik magukat körül, minden iránt érdeklődést mutatnak és könnyen lenyűgöződnek a művészet szépségeitől. Szeretik az életükben fenntartani az egyensúlyt, legszívesebben csapatban szeretnek dolgozni. Ki nem állhatják az igazságtalanságot és a megkülönböztetéseket. Partnere is olyas valaki kell legyen, aki fontosnak tartja a harmónia meglétét és könnyen veszi az élet akadályait.

Akikkel a legjobban talál a szó: Ikrek, Vízöntő
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Kos

Skorpió

A Skorpiók rendkívül nyugodt és összeszedett egyéniségek, nagyszerűen tudnak titkot tartani. Kiváló barát, mert szavahihető és az emberek könnyen megbíznak benne. Nagyfokú titokzatosság lengi körül őket, mert nagyon ritkán mutatják ki érzelmeiket. Nagyon találékonyak és szenvedélyesek, a kreativitás sem okoz nekik nehézséget. Nagyon érzékiek, ennek ellenére egy olyan partnerre van szükségük, aki elég türelemmel rendelkezik, mert hosszas időbe telhet, míg teljesen képesek lesznek megbízni bennük. A Skorpiók általában őszinte és intelligens partnert választanak, és a kapcsolatunkban nincs helye a titkolózásoknak.

Akikkel a legjobban talál a szó: Rák, Halak
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Bika

Nyilas

A Nyilasoknak nem lehet megszabni, hogy mit csináljanak, szükségük van a szabadságra. Nagyon kíváncsi és extrovertált természetűek. Imádnak utazni, mert állandóan az élet izgalmait kutatják. Könnyedén ki tudják fejezni önmagukat, játékosak, viccesek, ezért ilyen társra van szükségük, aki szereti a kalandokat, szókimondó, de ugyanakkor érzékeny.

Akikkel a legjobban talál a szó: Oroszlán, Kos
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Ikrek

Bak

A Bak a legkeményebben dolgozó csillagjegy. Komolyak és fegyelmezettek, mert hiszik, hogy csak kemény munka árán juthatnak a karrierjük csúcsára. Nagyon függetlenek, ezért sem bírják elviselni, ha valaki irányítani akarja őket. Sokszor esnek abba a hibába, hogy főnökösödnek az emberek felett, de nagyon hűségesek és nagyvonalúak tudnak lenni. Őszinte és érzékeny partnerre van szükségük, aki képes egyensúlyozni az önfejűségüket.

Akikkel a legjobban talál a szó: Bika, Szűz
Párkapcsolatra a legalkalmasabb: Rák

Forrás:

filantropikum

Szólj hozzá