10 szépségtrükk, amit 10 nőből csak 1 ismer!

A nők nagy részének sok erőfeszítésébe, és pénzébe kerül a szépségápolás. Sokat költünk kozmetikusra, fodrászra, konditeremre, fogyókúrára, és itt a sornak még közel sincs vége.

Az alábbiakban néhány olyan hasznos trükköt mutatunk, melyek segítségével sok pénzt megspórolhatunk.

1.Fújjuk be a szempillaspirált egy kis hajfixálóval, majd így alkalmazzuk . Szempilláink sokkal dúsabbak, és tartósabbak lesznek.

2.Mártsunk citromlébe kis vattakorongokat, majd tekerjük a körmeink köré ezeket. Ezután borítsuk be egy-egy réteg alufóliával. Hagyjuk állni 10 percen keresztül, és ezután mossuk le. Körmeink fehérek, és egészségesek lesznek.

3. Ha letörött a körmünk, segítségünkre lehet egy teafilter. Vágjunk le egy darabot a tasakból, illesszük az eltörött részre, vágjuk formára, majd fessük be az egész körmünk átlátszó körömlakkal.

4. Ha beszáradt a szempillaspirálunk, öntsünk bele egy kevés szemcseppet, vagy kontaktlencse folyadékot. Rázzuk fel használat előtt.

5.Keverjünk el hidrogén-peroxidot szódabiakrbónával, majd mártsunk bele egy papírtörlőt, és ezzel töröljük át a hajvasalót. A végén egy tiszta törlővel is töröljük át. Így könnyen megtisztíthatjuk a lerakódásoktól.

6.Ha azt szeretnénk, hogy kissé matt legyen a rúzsunk, de csak fényes van otthon, kenjük fel a rúzst, majd tegyünk rá egy réteg, színben találó arcpúdert.

7.Ha azt szeretnénk, hogy tökéletes manikűrünk, a köröm körüli bőrt kenjük be egy kis adag vazelinnel, vagy ajakírrel. Ezután jöhet a körömlakk alkalmazása. Így nem fogja be a lakk a bőrt is, csak a körmöt.

8. Hosszabb utazáshoz tegyünk a púderek, szemfestékek tégelyébe egy-egy vattakorongot. Ez majd megakadályozza, hogy összetörjenek, vagy a tégelyben levő különböző színek összekeveredjenek.

9. Kevesen tudják, hogy a szempilla tusnak két oldala van. Ha úgy tűnik, hogy beszáradt, fogjuk meg, húzzuk ki, és fordítsuk át
a másik oldalára.

10. Epiláláshoz a borotvahab helyett inkább használjunk babaolajat. Így elkerülhetjük a bőr irritációját, és egyszerre hidratálhatunk is.

Forrás:

tudasfaja

Szólj hozzá