Csoda, hogy ez a lánykérős fotó tartja lázban a lányokat világszerte?

Valószínűleg a résztvevőknek is sokat jelent ez az apró részlet.

Egy lánykérős fotón ámulnak a netezők. Ez a mondat bizonyára elcsépeltnek tűnik, hiszen megható lánykérős fotókkal Dunát lehetne rekeszteni; minden hónapban előkerül egy újabb, ami a maga módján kitűnik a többi közül valamiért. Az iowai pár fotója azonban tényleg eszméletlenül különleges.

A véletlen műve, hogy olyan többletjelentéssel bír, amitől az embert egyszerűen kirázza a hideg.

Ryan Moon és Haley Smith 3 és fél éve találkozott először, ugyanazon a helyen dolgoztak. A West Des Moines-ból származó fiatal nő és férfi jó barátok lettek, később együtt költöztek Washington D.C-be. Aztán megszületett az elhatározás Ryan részéről, felkutatta a legtökéletesebb gyűrűt, amit akár 60 évig is szeretettel fog viselni Haley az ujján, és áldását kérte a lány apjától. Ezután kezdte tervezni a nagy napot. Végül úgy döntött, ott teszi fel a nagy kérdést, ahonnan az egész indult: a közös munkahely előtt.

A pár hazalátogatott a szülővárosukba a családjukhoz, így az alkalom is adott volt. Haley nevelőanyukájával felkerekedtek, hogy csináljanak néhány családi fotót a városban – alapanyagnak a karácsonyi képeslapokhoz. Így még fotós is volt velük.

Minden tökéletesen sikerült: Ryan letérdelt a fontos épület előtt, Haley pedig igent mondott.

Nagy meglepetésükre az eljegyzés pillanatáról készült fotót visszanézve egy eldugott – nagyon erőteljes, de egyben nagyon egyszerű – árnyék rajzolódott ki: egy szív.

A kép, ami többet mond ezer szónál:

Forrás:

szeretlekmagyarorszag

Szólj hozzá