Csináld minden nap 10 percig ezt, és eltűnik a hasi zsír

Garantált a hatás.

10 perces módszerek a hasi zsír eltüntetéséhez

Bár a szakemberek szerint nem létezik helyi hízás, mi, nők mégis úgy érezzük, hogy a kellemetlen felesleg mindig a pocakunkra rakódik. Kitartó munkával szerencsére csökkenteni lehet a hájtömeg méretét sőt, el is lehet tüntetni. Hoztunk 5 gyakorlatot, ha minden nap elvégzed valamelyiket, már sokat tettél magadért – kb. 10 percet vesznek el az életedből és nincs másra szükséged hozzájuk, csak egy székre, úgyhogy nincs kifogás, tessék nekiállni!

Csavarás

Állj meg egy szék mögött, majd fogd meg a támláját. Hátrálj néhány lépést és hajolj előre úgy, hogy derekad párhuzamos legyen a talajjal. Ha kényelmesebb, hajlítsd be egy kicsit a térded. Fordulj először jobbra, aztán balra. Ez számít egy ismétlésnek. Csináld meg a feladatot mind a két oldalra 20-szor.

Csavarás a padlón

Feküdj hanyatt, a lábaidat tedd fel egy székre úgy, hogy a szék vége kb. a vádlid közepére essen. A karjaidat fektesd le magad mellé. Ezután emelkedj fel, és próbáld megérinteni a jobb térdedet a bal könyököddel. Csináld meg ugyanezt a másik oldalra is. Ez számít egy ismétlésnek. Végezd el a gyakorlatot 20-szor, mind a két oldalon.

Lábemelés

Támaszkodj meg a szék szélén mind a két kezeddel, de ne ülj rá. Hajlítsd be a térdeidet és figyelj arra, hogy a combod párhuzamos legyen a talajjal, a térdeid pedig 90 fokos szöget zárjanak be. Emeld meg az egyik lábad, igyekezz, hogy minél egyenesebb legyen. Csináld meg ugyanezt a másik lábaddal is. Ez számít egy ismétlésnek. Végezd el 20-szor a gyakorlatot mind a két oldalon.

Guggolás

Támaszkodj meg a szék szélén ugyanúgy, mint az előző feladat során. Annyit változtass, hogy a lábaid között legyen egy tenyérszélességnyi hely. Ha ez megvan, hajlítsd be a karod, engedd le magad, de ne érj hozzá a földhöz. Térj vissza a kiinduló helyzetbe. Csináld meg a gyakorlatot 20-szor.

Plank

Támaszkodj meg a szék szélén, csak most ne háttal, hanem szemben legyél vele. Vedd fel a plank pozícióját: a hátad, a feneked és a lábaid egyetlen egyenes vonalat alkossanak. A karjaidat mindenképpen hajlítsd be egy picit, hogy stabilan tudd tartani a pózt legalább 30 másodpercig. Ha ez megvan, akkor pihenj 15 másodpercet. Ez számít egy ismétlésnek. Csináld meg a gyakorlatot ötször.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá