Ez a hibád a csillagjegyed szerint. Magadra ismersz?

Míg a szkeptikusok az asztrológia értelmetlenségét hangoztatják, addig számos tudományos számítás áll ennek a hátterében.

Kos

Életerős, energikus, harsány, a felszín alatt azonban egy szelíd, érzékeny lélek lakik. A legnagyobb hibája, hogy sokszor nagyon türelmetlen, impulzív, és nehezen tud dönteni. Csak a saját ötleteit képes elfogadni, a másokét helyből elutasítja.

Bika

Racionális, és praktikus, azonban sokszor nagyon makacs tud lenni. Kissé túlzásba tudja vinni az anyagiasságát, néha lusta, és beképzelt is.

Ikrek

A külvilág néha szétszórtnak látja, de a valóságban nagyon logikusan gondolkozik, és előre jól megtervez mindent. Gyakran több dologba fog bele egyszerre, arra gondolva, hogy hátha legalább az egyik sikerül ezek közül. A legnagyobb hibája, hogy állandóan mond, nem tud egy kis ideig se csendben lenni. A szavaival gyakran sért meg másokat.

Rák

Sokan szeretik, kifejezetten kellemes, és okos személyiség. A legnagyobb hibája, hogy nagyon gyakran változtatja az álláspontját. Túl érzékeny jellem is, éppen ezért egyesek akár furcsának is gondolják.

Oroszlán

Társaságkedvelő, nagylelkű, és hűséges. Igen nagy önbizalommal rendelkezik, és egy mély érzésű ember, de sokszor inkább nem mutatja ki a valódi érzéseit. Legnagyobb hibája, hogy kissé beképzelt.

Szűz

Gyakorlatias, lojális, két lábbal áll a földön. Hallgatag, de ilyenkor mindig valami nagyon fontos dolgon töri a fejét. A legnagyobb hibája, hogy örökké elégedetlen, és hajlamos a pesszimizmusra. Soha nem élvezi, ami van, mindig valami másra, jobbra vágyik.

Mérleg

Fontos számára a szeretet, béke, és a harmónia. A legnagyobb hibája a határozatlanság. Nagyon sok időben teli, míg valamiről döntést hoz.

Skorpió

Meglehetősen rossz hírneve van, makacsnak, és erőszakosnak tartják. Sokan nem tudják, hogy igen szenvedélyes, és hűséges emberek. A legnagyobb hibája hogy titkolózik, és sokszor füllent is. Bosszúálló, és addig nem áll le, amíg nem lesz neki igaza.

Nyilas

Rugalmas, vidám, optimista ember. Szereti a kalandokat, és élvezi az élet minden percét. A legnagyobb hibája, hogy néha kegyetlenül őszinte, és ezzel fájdalmat okoz másoknak.

Bak

Gyakorlatias, és felelősségteljes személyiség, pragmatikus, és néha túl rideg. A legnagyobb hibája, hogy a környezetétől mindig elvárja, hogy optimista legyen, és az átlagon felül teljesítsen. Ha ez nem jön össze, akkor könnyen kilép egy igen fontos projektből is.

Vízöntő

Sokszor érzi meg nem értettnek, és különcnek magát. Csendes, kimért ember, de nehezen tud beilleszkedni. A legnagyobb hibája, hogy szeret irányítani, és manipulálni.

Halak

Álmodozó, és romantikus alkat, de vannak olyan pillanatok, amikor nem túl aktív csak gondterhelten réved a semmibe. A legnagyobb hibája, hogy mivel nem tud mit kezdeni a csapongó érzéseivel gyakran függőségekbe menekül inkább.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás:

szorakozzonline

Szólj hozzá