A pénztáros Down-szindrómás – amikor látja, hogy mit tesz a lányával, az anya nem jut szóhoz

Karácsony előtt történt. Suzie Skougard a lányával, Carlyvel épp az élelmiszerboltban vásárolt a kaliforniai Mission Viejo-ban, amikor Sydney, a pénztáros odalépett hozzájuk. A nők már ismerték egymást, egy nagyon különleges kapocs köti össze őket – Sydney és Carly is Down-szindrómás.

A találkozás annyira megérintette Suzie-t, hogy egy Facebook bejegyzést írt róla, mert szerette volna megosztani a csodálatos élményt a barátaival is. A posztot néhány nap alatt több ezren osztották meg. Aki elolvassa, megérti, hogy miért.

We work while we play!

Közzétette: Team Carly Jean – 2016. január 27.

Ez a nő a helyi élelmiszerboltban dolgozik, és én mindig az ő pénztárát választom. Már akkor is mindig őt választottam, amikor még nem voltam terhes, hiába volt nála hosszabb a sor. Amikor várandós voltam, kihasználtam azt a pár percet és beszélgettem vele.

Tudni akartam, hogy milyen élete lesz a lányomnak Down-szindrómával, amikor majd idősebb lesz. Hogy fog élni? Olyan lesz-e, mint ez a nő?

Soha nem említettem neki, hogy Carlynak is Down-szindrómája van, ám egy nap, amikor Carly körülbelül 6 hónapos volt, hirtelen magához ölelte, és azt mondta:

“Down-szindrómája van.”

“Igen”, válaszoltam.

I asked Clay of we should buy a couple of lottery tickets with the jackpot being so high. He pointed at Carly and said, "I think we already won."

Közzétette: Team Carly Jean – 2016. január 9.

“Ma, amikor kimentünk a boltból, azt mondta: “Nekem is Down-szindrómám van (mint Carlynak), és nagy a szívem.”

“Valóban nagy szíved van” – feleltem.

“Ismeri a jelbeszédet?” – kérdezte, és Carly felé mutatott.

“Ismer egy pár jelet.”

“Amikor kicsi voltam, ezt (azt mutatja, hogy többet) és ezt (azt mutatja, hogy kérem) a jelet ismertem”

“Igen! Carly is tudja ezeket!”

“És van még egy, amit szeretnék megmutatni neki. Megtanítom rá!” És azt mutatta, hogy Szeretlek ”

By the time I took the picture Carly had gotten upset, (it was past time for milk and nap was interrupted) but I still…

Közzétette: Team Carly Jean – 2015. december 15.

“Sok emberrel találkoztam aznap az élelmiszerboltban. Egy nő leszidott, amiért Carlyn nem volt cipő ezen a hideg napon (akkor rúgta le), egy eladó nem segített megtalálni a keresett terméket, és egy türelmetlen ember meglökött, mert sietett, mi pedig lassan mentünk, mert egy idős úr ment előttünk.”

Happy Tuesday!

Közzétette: Team Carly Jean – 2015. december 15.

“Vannak, akik úgy vélik, hogy a Down-szindrómások nem járulnak hozzá a társadalomhoz, de aznap, a sok nemtörődöm ember között bebizonyította ennek az ellenkezőjét. Csupán azzal, hogy önmaga volt, hihetetlen ajándékot adott nekünk – egy mosolyt.”

She's feeling better!! Happy Wednesday! Here's a smile from us to you!

Közzétette: Team Carly Jean – 2015. december 30.

Ne feledd, hogy néha egy semmiségnek tűnő gesztus is milyen sokat jelenthet valakinek. Arra buzdítunk mindenkit, hogy ma nevessen egy kicsit többet – neked és másoknak is sokkal boldogabb lesz az élete! Oszd meg barátaiddal is ezt a csodálatos történetet!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá