Nagy 2018-as szerelmi horoszkóp: semmi sem marad a régiben

Szem nem marad szárazon! Nemcsak azért, mert az év temérdek pozitív fordulatot kínál, eljegyzést, házasságot és pártalálást, hanem, mert egyes kapcsolatokat alaposan próbára tesznek a csillagok. Egy biztos, semmi sem marad a régiben!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Egyedülálló vagy? Akkor az év első napjaitól kezdve érdemes lesz nyitva tartanod a szemedet, ugyanis az év első felében jó esély van arra, hogy megleled életed szerelmét! Igaz, jobb, ha tudod, hogy kérőkből addig sem lesz hiány, így nem lesz könnyű dolgod kiszűrni, hogy melyikük lehet az igazi! A párban élők élete az év második felében hatalmas fordulatot vehet és hirtelen felindulásból úgy dönthetnek, hogy eljegyzik egymást, vagy akár össze is házasodnak! Emellett 2018-ban minden problémás párkapcsolat végre harmonizálódni fog. Így azok a házaspárok, ahol eddig gyakori volt a veszekedés és konfliktus, az évben sikeresen elrendezik a kapcsolatukat és tartósan beköszönt életükbe a boldogság.

Bika:
IV. 21. – V. 20.

Minden kapcsolatban élő Bika jegyű az év első negyedévét követően válságos időszakon mehet keresztül. Alapjaiban kérdőjelezik meg kapcsolatukat és még a házasok esetén is felmerülhet a válás! Ám sem ezt, sem pedig a szakítást ne kapkodjátok el, ugyanis csak az év első fele lesz ennyire rázós, bár biztos lesznek kapcsolatok, amelyek sajnos nem élik túl ezt az időszakot. A második felétől ismét meglelitek a közös hangot és új irányba terhelhetitek a kapcsolatotokat. Azok a párok, akik túlélik ezt a nagy érzelmi vihart, szinte már biztosan együtt is maradnak, és kapcsolatukat a boldog harmónia jellemzi majd. A szinglikre az év második felében vár a szerencsés fordulat!

Ikrek:
V. 21. – VI. 21.

A csillagok arra ösztönöznek, hogy ha már a Vénusz éve van, használd ki jótékony hatásait és építsd a kapcsolatodat! Úgyhogy, ha szingliként azt tervezed, hogy a munkának és legfeljebb az alkalmi kapcsolatoknak szenteled az életet, nagy bakot lősz! Bár az egyszer biztos, hogy a csillagok rafináltak lehetnek, és ha te nem mész a szerelem irányába, majd ők viszik azt eléd, éppen ezért nem zárható ki az, hogy pont a munkahelyeden fogod megismerni a Nagy Ő-t! A tartós kapcsolatban élők szerelmi élete egy kis évközépi néhány hetes konfliktus időszakot leszámítva egész évben kedvezően alakul. Szinte kivétel nélkül mindenki eggyel tovább lép, jöhet az összeköltözés, az eljegyzés vagy éppen a házasság! De ha már házas vagy, akkor sem hagynak ki a csillagok és számodra is meglepetéssel készülnek!

Rák:
VI. 22. – VII. 22

Egyes párban élő Rákoknak is meg kell tapasztalniuk az 2018-as év tavaszán azt a viharos időszakot, amikor felmerülhet bennük a szakítás. De nem lenne szerencsés elkapkodniuk a döntést. Ha őszig bezárólag képesek lennének változtatni a kapcsolatukon, onnantól kezdve ismét teljes lenne a boldogság. Ám ehhez az kell, hogy az égvilágon mindenről beszéljenek, hogy javítsanak a kommunikációjukon és hogy a jegy szülöttei sokkal megértőbbek legyenek a kedvesükkel. Ugyanakkor nem minden párban élőre lesz ez igaz és az ő életükben szakítás helyett a házasság merülhet fel! Amennyiben egyedülálló vagy, akkor légy óvatos, mert annyira vágyódsz a szerelem után, hogy szinte bárki karjaiba belefutnál, ami nem lenne bölcs döntés!

Oroszlán:
VII. 23. – VIII. 23

Kivételesen jó év elé nézel, mert a Szerelem Éve hatalmas meglepetéssel kecsegtethet! Nem elég, hogy szerelmi életed a boldogság és a harmónia fogja jellemezni, de ráadásul még az eljegyzés és a házasság kérdése is terítékre kerül! Nagyban elősegíti majd ezt a pozitív fordulatot az, hogy sokat változol az évben és már nem önző, birtokló módon fogod szeretni a kedvesedet, és sokkal jobban hajlasz majd a kompromisszumokra. Ennek köszönhetően jóval könnyebben kezeled majd az évközben felmerülő vitáshelyzeteket. Hogyha szingli vagy, akkor az évben szinte fénysebesen megváltozik az életed és nem elég, hogy párra lelsz, de rövid időn belül már össze is bútorozhattok. Kivételesen nem kell majd azért aggódnod, hogy a sietségnek negatív hatásai lesznek a kapcsolatodra!

Szűz:
VIII. 24. – IX. 23.

Bár ígéretesen alakul majd a szerelmi életed 2018-ban, de hiányzik pár dolog ahhoz, hogy szinte tökéletes legyen a boldogság! Méghozzá az, hogy sokkal jobban kellene tisztelned és becsülnöd a partneredet, és ennek jelét is kellene adnod, hogy ő is tudja. Légy vele türelmesebb és megértőbb! Ha betartod a csillagok intelmeit, és dolgozni kezdesz a kapcsolaton, könnyebben vészelitek át az év első felében adódó nehézségeket. Merjetek beszélni a titkos vágyaitokról, amiket akár meg is valósíthatnátok, amelyek még közelebb vinnének titeket egymáshoz! Szingliként pedig lehet azt tervezed, hogy átflörtölöd az éved és könnyű, kényelmes kapcsolatokat tartasz fenn, de arra biztos nem számítasz, hogy váratlanul beüthet a nagy szerelem!

Mérleg:
IX. 24. – X. 23.

Hol is kezdjük, hiszen rengeteg változáson megy majd keresztül a szerelmi életed! Az év elején még minden rózsás lesz, aztán tavasszal beüt a ménkű. Hirtelen az merülhet fel bennetek, mintha nem is ismernétek egymást, állandó félreértések és viták színezik majd meg az év közepét. Aztán hirtelen elmúlik, mert sajnos egyes Mérlegek a szakítást választják majd, míg mások kapcsolata helyrebillen, és onnantól kezdve még nagyobb lesz a boldogság, mint év elején. Úgy fogják érezni magukat, mint akik megfogták az Isten lábát és akár már rögtön az elköteleződés mellett is dönthetnek, ha addig még nem tették volna meg. Ugyanezt a főnyeremény érzést élheted meg tavasz-nyári időszakban akkor is, ha most még egyedülálló vagy!

Skorpió:
X. 24. – XI. 22.

Te már tudatosan készülsz arra, hogy 2018-ban keményen dolgozz a kapcsolatod jobbá tételén! Ennek köszönhetően óriásit változhat a kapcsolatod, olyan irányba terelheted, amelyre mindig is vágytál! Sokkal színesebb és izgalmasabb életet élhettek, utazással, baráti összejövetelekkel teheted gazdagabbá, de még a nemi életeteket is sikerülhet megfűszerezni és felpezsdíteni! Mielőbb kezd meg kapcsolatépítő programodat, főleg akkor, ha a távolságnak, elhidegülésnek most is megmutatkoznak a jelei, nehogy szakítás legyen belőle a jövő évben! Az egyedülállók életébe szinte bármikor betoppanhat az új kedves, ehhez az kellene, hogy lehetőséget is adjanak rá és ne csak munkából álljon az életük és abból, hogy otthon a négy falat nézik.

Nyilas:
XI. 23. – XII. 21.

Már az év elején úgy érezhetitek a pároddal, hogy menthetetlen a kapcsolat, de azért még ne mondjatok le róla! Legalább még tegyetek néhány elszánt kísérletet a megmentésére, ugyanis akiknek sikerül, azok már jóformán számolhatnak is a holtodiglannal. Igaz, hogy lesz olyan, akiknek sajnos nem jön össze a megmentés projekt és tavasztól ismét szinglik lesznek. Ám akiknek sikerül, azok életébe beköszönt az Aranykorszak és dönthetnek úgy, hogy ékes jelét adják egymás iránti elköteleződésüknek. De ha te most még szingli vagy, akkor kösd fel jól a nadrágot, mert várható néhány kellemetlen csalódás, ám ettől még egy percre se menjen el a kedved a párkapcsolattól, mert a legváratlanabb pillanatban lelheted meg azt, aki méltó a szerelmedre!

Bak:
XII. 22. – I. 20.

Türelemre intenek a csillagok és arra figyelmeztetnek, hogy akaratossággal semmit sem lehet megoldani, mint ahogy némasággal sem. A gondokról beszélnetek kell, és higgadtan kell a másik félhez állni, nem pedig a saját igazságodat bizonyítgatni. Ha nem kezdetek el már az év elején dolgozni a kapcsolatotokon, a nyárra egyedülállók lesztek. Már kis erőfeszítések is elegendőek lennének ahhoz, meg egy kis pozitív hozzáállás ahhoz, hogy megmentsétek a kapcsolatokat. Sokat segítene rajtatok az is, ha gyakrabban kiszakadnátok a hétköznapok fogságságából, többet utaznátok, kirándulnátok, és több minőségi időt töltetnétek együtt. Nyár végére már rendeződhetne is a kapcsolatotok.

Vízöntő:
I. 21. – II. 19.

Egy pillanatra sem lesz unalmasnak mondható a szerelmi életed! Az év elején már egy heves érzelmi viharral kell számolnod, ami után dönthetsz úgy, hogy kiszállsz, de ne mindjárt az exedhez szaladj vissza, mert akkor csak cseberből-vederbe kerülsz! Ám. ha úgy döntesz, hogy kitartasz a párod mellett, akkor gondolhattok egyet és hirtelen összeköltözhettek vagy összeházasodhattok. Utóbbit azért fontoljátok meg, mint ahogy házasként a hirtelen gyerekvállalást, mert nem biztos, hogy ez lenne a problémákra mindjárt a legjobb orvoslási mód. Kétségkívül, akik együtt maradnak, kapcsolatukat sokat javul az évben. Egyedülállóként jól gondold meg milyen alkalmi vagy éppen szeretői kapcsolatokba mászol bele, nehogy aztán te húzd a rövidebbet!

Halak:
II. 20. – III. 20.

Az év első pár hónapjában meglehetősen hangulatingadozó és szeretetmániás leszel, de még a munkahelyi feszültséget is rajta vezetheted le. Próbáld meg egyiket sem túlzásba vinni, nehogy a párod agyára menj velük! Amint elmúlik a depressziód, helyreáll az önértékelésed a kapcsolatod virágba borul. Tavasztól már úgy érezheted, hogy még az égiek is szeretnek téged, mert a legtitkosabb álmaid válhatnak valóra és végre megkérhetik a kezedet. Valami hasonlót élhetnek ált a szinglik is, akik ráadásul olyan partnert fognak ki, aki mellett nem csak önmaguk lehetnek, de rengeteget fejlődhetnek. Új kedvesük szinte mindenben támogatni fogja őket.

 

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá