Ezt jósolja Nostradamus 2018-ra – Iszonyúak a próféciái

Reménykedünk, hogy most az egyszer nem lesz igaza.

Nostradamus jóslatai 2018-ra

Nostradamus IX. Károly francia király orvosa volt, máig tartó hírnevét látnoki képességeinek köszönheti. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai ugyanis sokak szerint teljesültek, vagy teljesülni fognak. Mint minden évben, úgy idén is áttekintjük, mit várt a francia reneszánsz neves alakja az új esztendőtől. Egy dolog biztos: szerinte olyan események történhetnek 2018-ban, amik alapjaiban rendezik át a világunkat.

Árvíz, vulkánkitörés és a holtak eljövetele

Nostradamus szerint az új évben a holtak felkelnek majd a sírjukból, de hatalmas természeti katasztrófák is pusztítani fognak. A próféta kiemelte, hogy Kína lesz az egyik olyan ország, amelyik viszonylag épségben átvészeli a földrengéseket, az USA (főleg a nyugati részek) és Olaszország azonban nagyon megszenvedi a történteket. 2018 végén vulkánkitörésekre kell számítani: egyebek mellett a Vezúv is tombolva ébred fel álmából, és minimum 16 ezer ember életét oltja ki. Az árvizek egész évben sújtják majd a bolygó népességét.

A jós szerint a természeti katasztrófák a globális felmelegedés miatt sokszorozódnak meg. Ezt persze ilyen konkrétan nem fogalmazta meg, de 1555-ben készült Próféciák című könyvében erős utalásként a következő sorok olvashatóak: “Hogyan rabolhatja ki a Király az erdőket? (…) Az ég megnyílik, a mezők pedig szénné égnek a forróságtól.”

Kitör a nagy háború

Nostradamus megjövendölte egy félelmetes háború kirobbanását is, ami Franciaországból indul ki, majd továbbterjed egész Európára, és éveken át elhúzódik. “A harc két nagyhatalom egymásnak feszülésével kezdődik és 27 éven át tart majd. (…) A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák addig pusztítják a világot, amíg egy másik bolygó közel nem kerül a Földhöz” – olvasható a könyvében, amelyben az összeütközés kirobbanására úgy utal, hogy az égből tűzgolyók fognak potyogni, és rengeteg ártatlan, ijedt ember életét oltják ki. Bár a csatározás után szerinte béke lesz, a harmóniát csak kevesen érezhetik.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá