Semmi műanyag! Végre természetesen szép Pamela Anderson

Pamela Anderson átalakulása

Pamela Anderson az utóbbi években egyre többet veszített régi dögösségéből: a szőke szépség egy igazi plasztikcicává vált, aki csak több réteg sminkkel az arcán tudott kilépni az utcára.

Fiatalon, természetesen

Vintage Pam . . . . . #ootd #newyork #fashion #nyc #like #style #streetstyle #swag #instafollow #fashionista #fashionblogger #fashionweek #blog #womenswear #editorial #fresh #teamcozy #photography #streetwearwomen#hypebae #womensweardaily #womenstyle #streetwearchick #chanel #chanelofficial #vintagechanel #pamelaanderson #baywatch

A post shared by $ilky (@csw0lves) on

Sminkben fuldokolva

#pamelaanderson

A post shared by vincenzo celia (@vincenzo73c) on

Hurrá, újra a régi!

Mi mindig is sejtettük, hogy valahol a “maskara” alatt még ma is ott van az igazi Pamela, de a színésznő ügyesen rejtegette természetes vonásait a nyilvánosság előtt. Egészen mostanáig: friss fotóin ugyanis megint egykori, szinte természetes önmagát idézi.

Pamela csak úgy ragyogott

Pamela is részt vett a hétfő este megrendezett British Fashion Awardson, ami az egyik legpatinásabb divateseménynek számít. Az 50 éves színésznő ennek megfelelően igyekezett a legjobb formáját hozni, természetes szépségével pedig még a hamvas modelleket is túlragyogta. A Baywatch sztárja végre nem talpig sminkben érkezett, hanem szabadjára engedte az arcvonásait: a leheletnyi piros rúzzsal feldobott natúr megjelenése a koránál évekkel fiatalabbnak mutatta, újra a régi fényében tündökölt.

Tökéletes ruhaválasztás

A színésznő ragyogását csak még jobban fokozta a csillogó, fekete estélyi, ami remekül illett szőke hajához, deréktájon pedig kiemelte még mindig kifogástalan alakját.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá