29 éves férfival jegyezte el magát a 67 éves dédnagymama

A 67 éves Joan Lloyd eljegyezte magát a 29 éves Phil Absolommal.

A 67 éves nő, aki már dédnagymama, mellimplantátumokat rakatott magának, azután, hogy férje hallos ágyán megígérte teljesíti annak utolsó kívánságát.

Joan Lloyd 49 évig élt boldog házasságban férjével, Daviddal, aki 2010-ben hunyt el. A férfi halálos ágyán arra kérte feleségét, hogy rakasson mellimplantátumot és menjen férjhez egy fiatalabb férfihoz.

Joan 19 éves volt, amikor megismerte Davidot 1965-ben. A nő házassága utolsó éveiben minden idejét beteg férjére fordította, aki májcirózisban, cukorbetegségben és Alzheimer

A nő sokáig nem búslakodott, megfogadta férje tanácsát, mellimpantátumokat rakatott magának, amelyre csaknem 4.000 lírát költött. Azt mondja, egykori férje biztos örülne ha látná.

Sőt mi több, most egy 29 éves férfival jegyezte el magát. Philt a Facebook segítségével ismerte meg. Pár üzenet és telefonbeszélgetés után sor került a találkozásra is, azóta vannak együtt. A nő és a fiatal férfi úgy döntöttek összeházasodnak, ehhez pedig Joan négy gyermeke, 13 unokája és 6 dédunokája is beleegyezését adta.

“Soha nem gondoltam volna, hogy ismét az oltár elé vezetnek, de követem a szívem. Az egész hátralevő életem vele szeretném leélni. Tudom, hogy az Isten is egymásnak teremtett, nagyon összeillünk.” – mondta a nő.

“Amikor először megláttam pillangók repdestek a hasamban. Nagyon szerelmes vagyok, a szerelmi életünk is tökéletes. Nem vagyok még öreg ehhez.” – tette hozzá Joan.

Forrás:

twice

Szólj hozzá