12 különleges tulajdonság, ami ha megvan egy férfiban, soha ne hagyd elmenni!

Bár mind emberek vagyunk, és mindenki egyenlő, azért nem nehéz belátni, hogy pasi és pasi között óriási különbségek vannak, ami az emberi kvalitásokat illeti. Mint ahogy az sem titok, hogy nem minden férfi képes arra, hogy igazán szerető társ legyen.

Kiválogattunk 12 olyan tulajdonságot, amik arra utalnak, hogy azzal a férfival, akiben ezek mind megvannak, érdemes hosszú távra tervezni.

1. Amikor rád néz, tényleg téged lát

Amikor egy pasi egyenesen a szemedbe néz, és ezzel láthatatlan kapcsolatot létesít közöttetek. Nem csak rád néz, hanem a lelkedbe néz. Próbálja megpillantani azt az embert, aki a szemed mögött rejtőzik, akit csak magadnak tartogatsz.

2. Kedves, de nem papucs

Vannak túlságosan agresszív emberek, akik mindenki elé helyezik magukat. Aztán ott az ellenkező pólus, aki tartózkodik bármiféle konfliktustól. Kerüld mindkettőt! Aztán ott az a típus, aki képes ötvözni az erőt a megértéssel. Az ilyen ember jószívű, de a harcban könyörtelen. Nem ő kezdi a harcokat, de ő fejezi be. Rá van szükséged, mert képes eldönteni, mikor van szükség szeretetre, és mikor kell keménynek lenni.

3. Törekvő, de türelmes

A jó élethez fontos a siker, mert mindent és mindenkit a sikerek alapján ítélünk meg. Ugyanakkor a sikerhez hosszú és kanyargós út vezet. Ha türelmetlen vagy, lehet, hogy hamarabb érsz az út végére, de a végeredmény nem biztos, hogy az lesz, amire vágytál.

4. Rendkívül nagyra törő álmai vannak, de két lábbal áll a földön

Melyik nő nem akarna egy álmodozót, aki ugyanakkor realista és szerény? Aki a csillagokat akarja, de tudja, hogy lehet, hogy csak a holdig jut. Nem engedi, hogy a valóság letörje az álmait, de azt sem, hogy a sikerei önteltté tegyék.

5. Tud főzni

A konyhában otthonosan mozgó férfi szexi, ráadásul aki tud főzni, valószínűleg gyakrabban készíti el magának az ételt és egészségesebben étkezik.

6. Fizikailag aktív

Aki fizikailag aktív, valószínűleg vonzó is – és szexuálisan is aktívabb. Most nem tűnhet annyira fontosnak, de ha hosszú távra tervezel, jobban jársz egy sportos pasival.

7. Okos, de nem öntelt

Ha találsz egy intelligens, bölcs, szellemes pasit, megtarthatod. Feltéve, hogy nem túlságosan öntelt. A kicsit öntelt pasik szexik – akárcsak a magabiztos nők. Úgy vagyunk programozva, hogy értékeljük az erő minden formáját.

8. Képes megnevettetni

Ha olyan pasival jársz, aki sosem képes megnevettetni, jobb, ha most rögtön szakítasz vele.

9. Mondania se kell, hogy szeret, mert érzed

A szavak szépek és jók, de mindig is a tettek vitték előbbre az emberiséget.

10. Hajlandó engedni a vitában a békesség kedvéért

A párok veszekszenek. Minden pár. Az emberek azért veszekednek, mert azt hiszik, igazuk van, vagy azt szeretnék, hogy igazuk legyen, mert az jó érzés. Sajnos a vitákban, ha valakinek igaza van, a másik értelemszerűen téved. Olyan pasit érdemelsz, aki nem akarja, hogy úgy érezd, tévedsz – különösen nem, ha véleményekről van szó.

11. Számíthatsz rá, ha segítségre van szükséged

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen fontosak a tettek. A férfiak nagyon egyszerűek, ha szerelmesek – azt látod, amit éreznek. Ha melletted állnak, ha törődnek veled és igyekeznek boldoggá tenni, akkor szeretnek.

12. Nélküled nem egész ember

Ha egy férfi szeret egy nőt, akar belőle egy darabot, ami csak az övé. Nem a testéből, hanem a lelkéből. Amit mond, amit csinál, ahogy csinálja. Ha egy férfi szeret egy nőt, ezek az apróságok a részévé válnak, megváltoztatják az ő gondolkodását és cselekedeteit is. Az igazi férfi számodra az, aki eldob magából darabokat, hogy helyet csináljon neked.

Forrás:

szeretlekmagyarorszag

Szólj hozzá