A pár nem tudta kifizetni a fogyasztását. A pincérnő térdre rogyott, amikor megtudta, miért

Az élet tele van próbatételekkel, melyeket hol könnyen, hol csak komoly erőfeszítésekkel tudunk teljesíteni. A szeretteink támogatása ilyenkor aranyat ér, és minden bátorító szó jólesik. Bármennyire is előreláthatatlan, az élet azért tartogat kellemes meglepetéseket is, sokszor olyan személyektől, akiktől sosem vártuk volna.

Chelsea Roff egy átlagos ifjú hölgy, akinek az élet nem osztott jó lapokat. Túl korán kellett felnőnie. Kishúga az ő gondjaira maradt, neki pedig pincérnőként kellett megkeresnie a napi betevőt. Az óriási stressz, ami a vállára nehezedett, végül az egészsége rovására ment. Rádöbbent, ez így csak még mélyebbre húzza őt, ezért Chelsea egy nonprofit szervezetet alapított, melynek keretében jógát tanít, hogy a hozzá hasonló sorsúakon segíthessen.

Néhány fantasztikus ember azonban úgy döntött, közös erővel széppé teszi a lány munkanapját. A történet akkor kezdődött, amikor egy férfi 1000 dolláros borravalót hagyott neki. Chelsea nem hitt a szemének! Természetesen visszautasította, de amikor a főnöke rászólt, hogy tegye el, a lány tiltakozott, inkább elosztja a kollégáival. Aztán, egy másik asztalnál, amikor a fizetésre került sor, a pár hebegve mentegetőzött, hogy sajnos nincs amivel kifizetniük a fogyasztásukat. Cserébe két vakációs jegyet nyújtottak át Chelsea-nek, Hawaiira. Ráadásul aznap egy híres pszichológus is az étteremben ebédelt, aki páratlan ajánlatot tett a lánynak: csatlakozzon a programjához a jóga-tanfolyamjaival.

Chelsea élete egyik pillanatról a másikra változott meg: pénz, álomutazás és egy kiváló állás birtokába jutott. Azt viszont már nem bírták az idegei, amikor a legjobb barátnője egy vadiúj autó kulcsát adta a kezébe. A lány összeomlott a rengeteg jóság édes terhe alatt, és azt sem tudta, kinek hogyan hálálkodjon.

Szívbemarkoló pillanat… ezekre az emberekre pedig mindannyian büszkék lehetünk!

Forrás:

doily

Szólj hozzá