Cindy Crawford lánya az egyik leggyűlöltebb modell – Ez az oka

Kaia Gerber-t sokan nem szeretik

A most 51 éves Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber mindössze 16 éves, de már áttörő sikereket ért el a modellszakmában. Ami nem csoda, hiszen megszólalásig hasonlít gyönyörű anyukájára.

A tiniszépség és Karl Lagerfeld épp most írták alá közös szerződésüket, ezzel Kaia lett a Chanel és a párizsi Haute Couture Show legfényesebb csillaga. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel, ami nem könnyíti meg beilleszkedését a modellvilágban.

Ez a megtiszteltetés tavaly Kendall Jennert illette, de a 2017-es év legjobban fizetett modellje most nem kapott lehetőséget, sőt, barátnője, a gyönyörű Gigi Hadid sem.

Ő lett a leggyűlöltebb lány

A két szépség, Kendall és Gigi hisztérikusan reagált a hírekre, minden bizonnyal féltékenyek. „Keményen dolgoztam a sikereimért, de Kaia a mamának hála megkapja a legjobb munkákat. Ez annyira igazságtalan!” – fakadt ki az egyikőjük.

Egyébként nem csak Gerber sikereire féltékenyek, időnként egymásra is. Nemrég még születésnapjukat is együtt ünnepelték, de az “örök barátság” most véget érni látszik: Gigi több Kendallal közös fotóját is törölte az Instargramról.

#mademoiselleprivehk

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kendall Jenner és Gigi Hadid, mikor még imádták egymást

Szólj hozzá