Ezért nem veszi le Katalin hercegné soha a nyilvánosság előtt a kabátját

Nyomós oka van.

Katalin a nyilvánosság előtt soha nem veszi le a kabátját

Aki figyelemmel követi a 36 éves Katalin hercegné “munkásságát”, és folyamatosan nézegeti a róla készült képeket, észrevehetett valamit: méghozzá azt, hogy a lassan háromgyerekes édesanya a nyilvánosság előtt soha nem veszi le a kabátját. Még amikor egy fűtött helyiségben van, és a férfiak már öltönyben ülnek, ő akkor is bebugyolálva figyel.

Mi lehet ennek az oka? Utánajártunk, kiderítettük, és őrület, mi áll a dolog mögött.

Svédországi látogatáson

A Bethlem Royal Kórházban

Nem nőies, ha kamerák előtt vetkőzik

A legegyszerűbb megoldás nyilván az lenne, hogy fázik, azért kell a plusz réteg, esetleg nem akar lebetegedni, főleg most, várandósan. A kabát-gate magyarázata azonban valójában az etikett – írja az rd.com.

A brit királyi család tagjainak rengeteg furcsa (már-már őrült) szabályt kell betartaniuk, Katalinnak többek között azt is, hogy nyilvános eseményeken, ahol fotósok hada követi minden lépését, nem veheti le a kabátját.

Nem számít, milyen csinos ruhát visel alatta (és mérget vehetünk rá, hogy mindig kifogástalan a szettje, ismerve a hibátlan stílusát), nem nőies, nem kékvérűhöz méltó, ha kamerák előtt dobja le a kabátot.

Ha nagyon meg akar tőle szabadulni, csak akkor teheti, ha a média képviselői eltűntek a környezetéből.

Az egyik legstílusosabb nő

Kabát ide vagy oda, Katalin a legstílusosabb nők egyike: szettjei mindig kifogástalanok, ráadásul a legtöbb eseményen arra is figyel, hogy családjával – Vilmossal, Györggyel és Charlotte-tal – összeöltözzön.

Épp Norvégiával ismerkedik – és még a sportszerkó is jól áll neki!

Kékben érkeztek meg Berlinbe

 

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá