Sandra Bullock kopott, lyukas ruhában ment az Oscar-gálára

Lezajlott az idei Oscar-gála

Vasárnap este lezajlott a 90. Oscar-gála a Los Angeles-i Dolby Színházban, melynek keretében az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája 2017 legjobb filmjeit részesítette elismerésben.

A díjátadó ceremónián – melynek házigazdája ezúttal is Jimmy Kimmel komikus volt – összesen huszonnégy kategóriában osztottak ki aranyszobrocskát.

A világsztárok ismét felvonultak a vörös szőnyegen, és nem túlzás kijelenteni, hogy idén nagyon kitettek magukért. Lenyűgöző ruhakölteményekben jelentek meg a nagyszabású eseményen, és annak ellenére, hogy a Time’s Up! mozgalom miatt volt dress code a korábbi díjátadó gálákon (a Golden Globe-on fekete, a Grammy-n fehér), az Oscarra nem szabtak meg ilyen szabályt, mindenki azt viselt, amit akart.

Bár a legtöbben az elegancia jegyében érkeztek a rendezvényre, most is akadtak, akiknek nem sikerült normálisan felöltözniük.

Az utóbbi kategóriában pedig a közkedvelt színésznő, Sandra Bullock is szerepelt, aki egy kopott, lyukas hatású estélyit választott az alkalomra.

Sandra Bullocknak sem jött össze

Nagyon szeretjük Sandra Bullockot, ezért is szívfájdalmunk kissé, hogy nem sikerült neki tökéletes ruhát választani a díjátadóra.

Az estélyi anyagát közelebbről nézve egyébként flitteres, talán emiatt és a színátmenet következtében tűnik úgy, mintha kopott és lyukas lenne.

Mindenesetre egy Oscar szintű rendezvényen ilyen bakikat nem engedhet meg magának egy világsztár, pláne egy olyan színésznő, mint amilyen ő.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá