Emlékszel még az Alkonyat gyönyörű gyereksztárjára? Így néz ki most Renesmee!!

Hat év nagy idő.

Az Alkonyat-filmek negyedik és ötödik része Hajnalhasadás alcímmel futott a mozikban, 2011. és 2012. novemberében mutatták be őket.

2010-ben jelentették be, a váratlan sikert hozó Alkonyat-filmek folytatásaként a Hajnalhasadás-ból két rész kerül majd a mozikba. Az írónő, Stephenie Meyer ugyanis ragaszkodott ehhez, ugyanakkor attól tartott, így sem sikerül majd vászonra vinni a teljes történetét, mivel Edward és Bella félig ember, félig vámpír kislánya, Renesmee szerepére lehetetlen gyerekszínészt találni. A lány ugyanis korához képest értelmileg jóval fejlettebb, a számítógépes animáció pedig nem lehet elég élethű.

Végül Mackenzie Foy-ra esett a választás, a kislány pedig az ujjai köré csavarta a világot. Most, hat évvel a film bemutatása után ismét előkerült – a vörös szőnyegen mutatta meg magát.

Mackenzie Foy az elmúlt hat évben felnőtt nővé cseperedett. A 18 éves lány jó időre felhagyott filmezéssel, a legfrissebb hírek szerint most visszatér a vászonra, egy készülő Disney-filmben kapott szerepet.

Most az Oscar-gála előtti party-ra volt hivatalos, ahol össze is futott filmbéli anyjával, Kristen Sewarttal – természetesen lőttek is egy közös szelfit. Mackenzie közösségi oldala azonban hihetetlen csodákat rejt még róla, mutatjuk azokat a képeket is.

Gyönyörű kislány volt, megszerette az egész világ.

Ma már nehezen játszhatná el az édesanyját Kristen Stewart,

Imádták őt a film sztárjai.

A ruháját az Instagramon is megmutatta.

Thank you #welovecoco

Szólj hozzá