A gyászoló apa titokban látogatta fia kegyhelyét 13 éven keresztül – aztán egy üzenetet kapott

Ha valaki egy közúti balesetben meghal, hozzátartozói gyakran állítanak neki egy kis síremléket az út mentén. Ez lehet egy egyszerű fejfa, egy kis kápolna, vagy egy nagyobb csokor virág egy vázában..

A kaliforniai Richmond városa mellett is volt az egyik út mentén egy ilyen emlékhely. Csakhogy ez a földterület a Chevron nevű cégé volt, mely több millió dollárt ért.

A kis emlékhely már 10 éve ott volt és mindig szépen gondozták. Mindenki tudta, hogy ott van de senki sem tudta, hogy ki gondozza ilyen odaadóan. A területet azonban 2016-ban át akarták alakítani.

A cég azonban nem akarta, hogy az emlékhely megsemmisüljön, tisztában voltak azzal, hogy ez igen fontos emléket képvisel valaki számára. Ezért a cég egyik munkatársa egy cédulát helyezett ott el és kérték, hogy a kegyhely tulajdonosa vegye fel velük a kapcsolatot.

A felhívásra Ray Olson válaszolt, ő gondozta ezt a helyet 2003 óta amikor is fia egy balesetben a helyszín közelében meghalt.

Olson arra gondolt, hogy a cég majd felelősségre fogja őt vonni. A férfi 13 éven keresztül csak éjszaka járt ki gondozni a kis emlékhelyet. Eszébe jutott, hogy a cég valószínűleg el fogja távolítani azt és nem lesz hová mennie majd.

Arra azonban nem gondolt, hogy a cég azért fogja eltávolítani a kegyhelyet, hogy majd egy újat építsen a férfi számára.

Így készült el a lenti képen látható hely, és mellé még egy padot is tettek, hogy a gyászoló családtagok és barátok le tudjanak majd ülni.

-Ez itt a Te helyed, Ray, most már nem kell éjszakánként kijönnöd ide. -mondta Joe Lorenz a Chevron munkatársa az NBC News -nak.

A cég kiválóan kezelte ezt az esetet és biztosak vagyunk benne, hogy Ray és családtagjai nagyon hálásak ezért a kedves gesztusért.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá