Bevallották a férfiak, szerintük ez a legvonzóbb szemszín egy nőn

A legszebb szemszín

A Redditen kialakult egy vita, mely során a férfi felhasználók igyekeztek eldönteni, melyik szemszínre buknak leginkább. Sokan azt gondolnánk, hogy a kék az örök befutó, de erre a pasik rácáfoltak. A válaszadók között voltak, akik Penelopé Cruz sötétbarna tekintete mellett álltak ki, míg másoknak a mogyoró árnyalat jön be igazán, egyesek pedig a zöldért és kékért párbajoztak. Az eredmény végül meglepő lett.

Mogyoró, sötétbarna, zöld és kék

A vitában részt vevő férfiak négy szín – a mogyoró, a sötétbarna, a zöld és a kék – mellett próbáltak érvelni, egyetlen pasi jegyezte meg, hogy a szürke szerinte a legkülönlegesebb. Az alábbiakat írták az egyes árnyalatokról.

Mogyoróbarna

“Egy étteremben egy-két hónapja kiszolgált egy lány, aki a világ legcsodálatosabb szempárját tudhatja magáénak. Olyan volt, mint a mogyoró és a méz keveréke, sosem láttam még ehhez foghatót. Teljesen lenyűgözött.”

Sötétbarna

“Nekem csak a sötétbarna szemű nők jönnek be. Nálunk a családban mindenkinek kék van, lehet, hogy túlságosan hozzászoktam ehhez a színhez, és már nem mozgat úgy meg. Azok a csajok, akiknek olyan Penelopé Cruz-féle tekintetük van… na, értük odavagyok. Belelátnak a lelkembe.”

Zöld

“Én a zöldet szeretem, mert nagyon ritka és emiatt egzotikus, különleges is.”

Kék

“A kék az abszolút favorit. Főként akkor szép, ha egy sötét hajjal párosul, hogy meglegyen a kellő kontraszt.”

A válaszok arányosan a következőképp alakultak: 82 százalék, 10 százalék, 5 százalék, 3 százalék. Kíváncsi vagy, melyik szám melyik színhez tartozik? Akkor olvass tovább!

A zöld a befutó

A válaszadók több mint háromnegyede írta, hogy a zöld szem a kedvence. Aki ilyen színnel rendelkezik, annak gratulálunk!

#STUNNA drops TONIGHT at MIDNIGHT EST!! @fentybeauty @sephora @harveynichols #SephoraInJCP

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá