A lány rossz számra küldi sms üzenetét – ezzel megmenti egy ismeretlen fiának az életét

Mikor a fiatal hölgy Syd egy ruhát próbált fel az egyik boltban, készített magáról egy képet és elküldte a családjának, hogy megkérdezze hogy tetszik nekik. De egész véletlenül a képet egy rossz telefonszámra küldte el.

Közzétette: Carlie Morris Perkins – 2018. március 8.

A családja helyett a hat éves Tony Wood kapta meg a fotót, aki azonnal tudta, hogy a kép nem neki szólt. De azért válaszolt rá és ezt írta:

„Azt hiszem ez az üzenet nem nekünk szól. Nincs itthon a feleségem ezért nem tudom megkérdezni őt, de szerintem nagyon jól nézel ki ebben a ruhában. Szerintem ne cseréld ki.”

Közzétette: Carlie Morris Perkins – 2018. március 8.

Tony megkérte a gyerekeket is hogy mondják el a véleményüket a ruháról. Ők is azt mondták, hogy szép a ruha. Tony azonban nem tudta, hogy ezzel az üzenettel mit fog majd elérni.

Közzétette: Carlie Morris Perkins – 2018. március 8.

Az üzeneteket felrakták a Twitter-re, ahol rövid időn belül Tony és családja ismert személy lett. Bejegyzését 160 ezren osztották meg és 680 ezer kedvelést kapott.

Az emberek azonban nem tudták, hogy a képről egy nagyon fontos személy hiányzott. Tony fia Kaizer éppen kórházban volt, ezért nem volt rajta a fotón.

Közzétette: Rachel Wood – 2017. október 31.

Kaizler leukémiás volt, mely egy rákos megbetegedés és a csontvelőben képződő vörös vértestek képződését érinti. A kisfiú aznap a kórházban volt, mert kezelést kapott.

A család már nem tudta Kaizler kezelési költségeit kifizetni, ezért az interneten adománygyűjtő akcióba kezdtek két évvel ezelőtt. Az egyik ismerősük látta ezt a bejegyzést a ruhával kapcsolatban, felismerte a gyerekeket és látta hogy Kaizler nincs a képen.

Szinte özönleni kezdtek az adományok, és a rossz helyre küldött üzenetnek és az internetnek köszönhetően a család hihetetlen anyagi és lelki támogatást kapott.

-Összesen 24 ezer dollár kaptunk (8 millió forint) ez több, mint amit összesen az elmúlt két évben kaptunk, mondta Tony a Bored Panda-nak.

He lost his other tooth!

Közzétette: Rachel Wood – 2017. november 12.

Kaizler édesanyja Rachel is meglepődött, mi lett az eredmény annak a rossz helyre küldött üzenetnek.

Annyira jó, hogy az ember ilyenkor látja, vannak még jó és segítőkész emberek a világon akiket érdekel mások sorsa.

Hihetetlen hogyan működnek a dolgok és egy apró kis változás mekkora eredményt hozhat. A családnak biztos, hogy jól jött a pénz és reméljük, hogy Kaizler legyőzi a betegséget – mindez egy ruháról rossz számra küldött sms-nek köszönhetően.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá