A férfit sokkolja mikor az általa megvett ház alagsorában egy megkötözött kutyát talál

Az amerikai St. Louis-ban lakó férfit óriási sokk érte, mikor a háza alagsorában egy kutyát talált.

A Stray Rescue of St. Louis állatmentő egyesülethez egyik nap egy szívszaggató bejelentés érkezett. Egy férfi hívta fel őket, aki nemrég vásárolt egy házat.

– Néhány nappal ezelőtt vettem egy házat és az alagsorban egy pitbullt találtam. Fogalmam sincs mióta lehetett ott, mondta sokkolva a férfi a  the The Dodo-nak.

A menhely munkatársai azonnal kimentek a helyszínre. Mikor kinyitották az alagsort, a kutya boldogan farkcsóválva jött elő. Annyira örült, hogy végre emberi hangokat hallott.

A munkatársaknak azt mondták, hogy egy hajléktalan élt ott, aki sok szemetet és egy kutyát is hátrahagyott.

Og hun kunne ikke have været lykkeligere for at se sine redningsmænd.

– Mikor végre kiengedtük őt, szinte megőrült a boldogságtól. Egyfolytában csak ugrált, nem bírta abbahagyni. Felugrált ránk is, még soha nem láttunk ilyen kutyát aki ennyire örült volna, mondta Nathalia Thompson a The Dodo-nak.

Ők sem tudják, vajon mióta lehetett ott a kutya, nem találtak ennivalót és innivalót sem az alagsorban.

ngen ved, hvem der efterlod hunden eller hvorfor, men det var tydeligt, at hun ikke ville have overlevet meget længere.

-Nem láttunk egyetlen tálkát sem, a kutyának nem volt mit innia, nem volt ivartalanítva sem és mikrochip sem volt benne – mondta Natalia.

A kutya most már biztonságban volt. A menhely var hun csak Ugráló Bab-nak nevezték el mert annyira örült, hogy állandóan csak ugrált.

Az állatmenhely munkatársai elvitták Ugráló Babot az állatorvosoz ahol megkapta a kötelező oltásokat. Most már csak egy szerető családot kellett keresni számára.

Azt mondják ez egyáltalán nem lesz majd probléma.

-A kutya nagyon kedves, szerethető személyiség….nagyon energikus kedves kutya. Nem hiszem, hogy nehéz lesz számára új családot találni.

A lenti filmben láthatsz egy részletet a mentőakcióból. Reméljük hogy Ugráló Bab nemsokára új otthonra talál – ahol élete végéig szeretni fogják őt.

This is Jumping Bean's Story

The call came in: "I just bought a house and there is a pitbull chained up in the basement. I'm not sure how long it's been down there."Just when we think we’ve heard it all. This is Jumping Bean's story. www.strayrescue.org/donate

Közzétette: Stray Rescue of St. Louis – 2018. március 11.

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá