Elképesztően lefogyott Melissa McCarthy!

Mínusz 45 kiló – rá se ismersz.

Ki ne ismrné a Szívek Szállodája című sorozatot, és a főszereplőt, Melissa McCarthy-t, aki istenien főz és imád enni?

Melissa stand uposként kezdte a karrierjét, amihez elegendő muníciója volt, ugyanis egy ír-katolikus család tagjaként egy farmon nőtt fel. Feltehetően ennek és a génjeinek is köszönhető, hogy tekintélyes méretűre hízott. Szerette a hasát, és bőven akadt is ennivaló a család otthonában.

A nagy áttörést a 2000-es esztendő hozta meg a számára: szerepet kapott a Szívek szállodája című sorozatban. Sookie St. James szerepe világhírnevet hozott a számára. A karakter ráadásul olyan volt, mintha egyenesen rá írták volna. Nem kellett figyelnie a vonalaira sem. Az egész világot az ujjai köré csavarta.

2010-ben pedig jött a másik nagy siker, meg egy sokkoló diagnózis.

Melissa karrierje és testsúlya csúcsán férjhez is ment, 2005-ben Ben Falcone-hoz. 2010-től pedig szerepet kapott, a Mike és Molly főszerepét. Újabb milliók lettek a rajongói, az egyik legismertebb sorozatsztár lett.

Nem is csoda, hogy egyre több filmes szerep is megtalálta, így szerepelhetett többek között a Másnaposok-ban, a Szellemirtók-ban és A kém-ben is. 

2012-ben aztán az orvosa szomorú hírt közölt vele. Egész egyszerűen a szemeibe mondta: ha nem változtat az életvitelén, és nem fogy le, az bizony akár az életébe is kerülhet.

“Mindig érdekelt a súlyom egyébként, és amikor fejben eldöntöttem, és valóban a fogyásra koncentráltam, a kilók szépen elkezdtek leolvadni rólam. Naponta fél órát futok és próbálok egészségesen étkezni. Nem könnyű, de már most jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta Melissa a közelmúltban, miután egy közel fél mázsát dobott le.

A változás káprázatos – egy másik ember lett belőle!

Százötvenhárom epizódot forgattal a Szívek szállodája című sorozatból, Melissát hét éven át milliók láthatták főműsoridőben. Sookie St. James szerepe világhírnevet hozott a számára. És úgy szerették őt meg, ahogy van.

2007-ben ért véget a nagy siker, 2010-ben azonban indult az újabb. A Mike és Molly hat éven át futott, alig két éve ért véget. Hiába volt hatalmas siker, befejezték. Állítólag azért is, mert Melissa fogyása után már nem ugyanaz a karakter volt, mint a kezdetekkor.

I'm so excited to share #theBoss with everyone April 8th! Today has been such a fun press day.

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on

És így néz ki az új külsejével. Ma már egészestés mozikba hívják játszani. Szerepelt A kém című filmben is, de a Másnaposokban is feltűnt. Ma is aktív színész, és természetesen odafigyel az egészségére, alakjára.

 

Forrás:

twn.hu

Szólj hozzá