A nő úgy dönt hogy diétázik és lefogy 100 kg-ot, miután megnézte az esküvői fotóit

Az esküvő életünk egyik legszebb emléke de mi történik akkor, ha utólag visszanézve az esküvői fotókat undorodunk magunktól?

Eden SanBoeuf 2015-ben elhatározta hogy lefogy mert egyszerűen elege volt a súlyából és abból, hogy a régi fotókat megnézve nem volt megelégedve magával.

“Még csak 25 éves voltam, a testem szétesőben volt, állandóan fáradt voltam és a legkisebb feladat is nehézségnek tűnt. Nemcsak fizikailag, mentálisan sem tudtam semmire sem odafigyelni, ez is nagy kihívás volt a számomra. Negatívan álltam hozzá sok mindenhez és mikor megnéztem az esküvői fotóimat láttam, milyen óriási vagyok. Nagyon rossz érzés volt. – mondta a Love What Matters-nek.

Közzétette: Getting Healthy with Eden – 2017. december 5.

Eden-nek radikális változás kellett, elege volt a testéből és úgy érezte ő a saját teste fogja. Ezért elég egyszerűen kezdett neki: egészségesebb és aktívabb életmódot folytatott.

Egy idő után Eden terhes lett és férjével Richard-dal rájöttek, hogy a születendő gyermekük egy fejlődési rendellenességgel fog világra jönni vagy talán meg sem születik.

“Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor elmondták, hogy gyermekem talán nem éli túl a szülést. Ez 2016. január 27.-én volt, ekkor született meg a kisfiam akit aznap el is veszítettem. Ez volt életem legszebb és legszörnyűbb napja.”

Eden azonban nem adta fel és tovább folytatta amit megkezdett. Nemsokára jó hírt kaptak, ismét terhes lett és 10 hónap után megszületett a kis Joseph William.

Did a new workout today! Someone was a little grumpy during so he helped me. This workout was low impact for anyone who…

Közzétette: Getting Healthy with Eden – 2017. augusztus 16.

Eden ma boldog édesanya, aki családot alapított és az elmúlt időszakban 100 kg-ot adott le.

“Ez egy hihetetlen utazás volt – szeretném mindenkinek elmondani, ezt bárki megcsinálhatja. Én vagyok erre az élő példa.”

Közzétette: Getting Healthy with Eden – 2015. szeptember 20.

Micsoda kitartás és erő! Minden jót kívánunk ennek a szép családnak!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá