Ennyi volt! Nem várt bejelentést tett Schobert Norbi

Elárulta, miért hozta meg a döntést.

Egy korszak lezárul

Az ország egyik legsikeresebb aerobik-oktatója és trénere úgy tűnik, hogy végleg elköszön a zsúfolt sportarénáktól és más edzéshelyszínektől. Az eredetileg rendőrnek készülő, 46 éves fitneszguru 1994 óta szenteli életét a sportnak, azóta 28 aerobikkal és mozgással kapcsolatos filmet, 450 tv tornát és 600 főzőműsort készített.

2002-ben kerültek forgalomba az akkor forradalminak minősülő szénhidrátszegény, vagy azt nélkülöző termékei. Még Guinness rekordot is felállított kick-box és aerobic kategóriában. Sikert, sikerre halmozott az egészséges életmód jegyében. Hitvallását azóta többszázezer ember követi, rendszere valódi üzleti vállalkozássá nőtte ki magát.

Alcsútdobozon vagyok, a XII. Pirelli Cup golfverseny támogatói vagyunk. Innen Zalaegerszegre megyek Réka után fellépni. Imádok menni és segíteni…

Közzétette: Update LOW CARB – 2017. szeptember 10.

“Nem fogok már fellépegetni a színpadon tornagatyában”

Hetekkel ezelőtt röppent fel a hír, hogy Schobert Norbi visszavonul. Most hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy egy utolsó alkalmat leszámítva, nem tart több órát és edzést.

Döntését azzal indokolta, hogy szeretne a továbbiakban a háttérbe vonulni, elsősorban a családjával és az üzleti tevékenységével szeretne foglalkozni. Erről a közelmúltban a TV2 Mokka című műsorában részletesebben is beszélt.

Forrás:

femcafe

Szólj hozzá