Híres reklámarcok, akiket ma már meg sem ismernénk.

Az idő múlik. Ezzel együtt a gyerekből felnőtt lesz, a felnőttből idős. Ez az élet rendje. Ám vannak olyan reklámarcok amiknél egy híres képük marad meg a köztudatban. Idő közben pedig ők is felnőnek vagy megöregednek. Nehéz ezt elhinni mikor mi minden nap egy bizonyos képpel szembesülünk. De íme a híres arcok akkor és mostani képe.

1. A híres Kinder csokin szereplő fiú Josh Bateson a kép készültekor 2005-ben 8 éves volt. Mára már 21 éves fiatal férfi. Londonban tanul, és ott is él. Modellkedik az iskola mellett.

2. Elődje és reklámtestvére, Günter Euringer 1973-tól egészen 2005-ig volt a csokoládé arca. A jelenleg 52 éves férfi operatőrként dolgozik.

3. Gerinas Elena ismerteb nevén Alenka. Először 1962-ben a Health magazin címlapján tűnt fel. Majd később egy csokoládé csomagolására is az ő arcát tették. Azon a képen 8 hónapos volt. Egyes források szerint Oroszországban él és gyógyszerészként dolgozik.

4. A Gerber bébiétel reklám babaarca Turner Anna 5 hónaposan volt látható az üvegen. 1931- ben nyerte meg ez a portréja a kiírt versenyt. A hölgy ma már 88 éves. Életének nagy részében angol tanárként dolgozott, és nyugdíjba vonulás után elkezdett misztikus regényeket írni.

5. Diana Shpak 19 éves és a My Family gyümölcslé arcaként ismertük meg. Mémek is készültek róla. Jelenleg Los Angelesben él és forgatókönyvíróként bontogatja szárnyait.

6. 1981- ben egy lány tűnt fel a Lego reklámkampányában. Rachel Giordano 5 éves volt mikor arca híressé vált. 2014-ben úgy alakult, hogy az akkor 37 éves nővel újra elkészítették a plakátot. Rachel ma orvosként dolgozik.

7. Wagon Wheels keksznek a 90-es években lett Maxim Averin az arca. A ma 41 éves férfi híres orosz színész lett.

8. A híres Old Spice kiabáló férfija Isaiah Mustafa, 2010- volt látható a reklámfilmben. Ez volt az első közszereplése. Azóta több szerepet is kapott már különböző filmekben.

9. A cigaretta reklám arcaként megismert férfi Darrell Winfield, valódi cowboy. 1968-ban volt látható a dohányipar plakátján. A dohányzás lett végül a keresztje is. Ugyanis a férfi 2015-ben tüdőrákban ment el.

10. 1972-ben John Gilchrist volt egy gabonapehely reklámarca. Ekkor 3 éves volt. Itt kezdődött a pályafutása. Ettől kezdve még körülbelül 200 reklámban szerepelt. A most 49 éves John New Yorkban él és egy nagyvállalat értékesítési menedzsere ként dolgozik.

11. Sanders ezredes a KFC logóján nem más mint maga a cég alapítója. Ő készítette a cég híres csirkéjének receptjét.

12. Az 1990- es évek végén és a 2000-es évek elején egy aranyos göndör hajú lányt láthatunk a Pepsi reklámokban. Jesse Eisenberg ma már 24 éves és még sokszor feltűnik a képernyőn különböző szerepekben.

Forrás:

mocool.eu

Szólj hozzá