Annyira lefogyott Zoltán Erika, hogy szinte rá se ismerni

Elárulta, mitől van bombaformában.

Még mindig a csúcson

A 80-as években indult a karrierje, azóta is imádják a rajongók. Zoltán Erikának rengeteg fellépése van, azonban egy betegség miatt sajnos felszedett pár kilót. Erről avaly őszintén beszélt:

“Én egy nagyon aktív típus vagyok, egész nap pörgök, jövök, megyek, mindig is egészségesnek éreztem magam. Azonban ez a folyamatos puffadtság érzés, és a sikertelen fogyókúrák sorozata kezdett nagyon idegesíteni.

Hiába mozogtam rengeteget és figyeltem a táplálkozásomra, egyszerűen nem tudtam fogyni és ez borzasztóan rossz hatással volt rám. Olyannyira, hogy ez a sikertelenség lassan már az önbizalmamat is kikezdte, már nem szívesen néztem vissza magamról képeket, felvételeket sem.

Ekkor mentem el a háziorvosom tanácsára egy kivizsgálásra, ahol az ultrahang kiderítette, hogy a pajzsmirigyemben egy göb van, és a vérvizsgálatok is megerősítették, hogy pajzsmirigyzavarom van” – mesélt Erika.

Az énekesnő egy éve döntött úgy, hogy ez így nem mehet tovább, változtatnia kell. Akkor azt mondta, tizennégy éves kora óta oda kellett figyelnie, mit eszik, mert a hízásra már akkor hajlamos volt. Erika régebben még így festett, most azonban legújabb fotóján szinte rá sem lehet ismerni.

#vasarnap#bátaszék#borfeszt

Szólj hozzá