Egy kapcsolatszakértő felfed 4 jelet, hogy megtudd, tökéletesen összeilletek-e a pároddal

Különösen igaz ez akkor, ha magunkra is gondolunk, nem csak a másikra. Gyakran annyira belegabalyodunk magába a kapcsolatba, hogy el sem gondolkozunk azon, hogy biztos a jelenlegi kapcsolatunk jelenti-e számunkra a legnagyobb boldogságot.

Talia Goldstein párkapcsolati szakértő szerint négy fő jele van annak, hogy egy pár összeillik.

Ha egy kapcsolatban teljesülnek az alábbiak, az Goldstein szerint egyértelmű jel arra, hogy megfelelő társra talált valaki.

1. Ugyanolyanok az utazási szokásaitok

Goldstein szerint a legkönnyebben úgy lehet eldönteni, hogy passzolunk-e a partnerünkhöz, ha közösen megtervezünk vele egy kirándulást.

“Azok illenek össze, akik képesek és hajlandóak ugyanúgy eltölteni az időt egy utazás során.”

Ha egyikőtök autót bérelne, és nomád életmódban szelne keresztül több országot, míg a másik inkább első osztályon utazna repülővel, az nem túl jó jel.

„Ha csak egyféleképpen vagy hajlandó elutazni valahova, az azt jelenti, hogy az élet több területén sem próbálnál ki alternatív opciókat” – állítja Goldstein, aki szerint emiatt az utazási szokások azzal is kapcsolatba hozhatók, hogy hogyan választunk lakóhelyet vagy iskolát a gyerekeinknek.

2. Van olyan hobbitok, amit szívesen csináltok együtt

Bár egyértelműnek tűnik, de jó, ha valahol találkozik az érdeklődési körötök és van olyan dolog, amit szerettek közösen csinálni.

Ez nem csak annyit jelent, hogy ugyanolyan filmeket vagy zenéket szerettek. Akiket egymásnak teremtettek, nem csak ugyanazokat a dolgokat csinálják szívesen, de szeretik azokat együtt is csinálni.

Két-három dolognak kell lennie, amit szerettek együtt csinálni. Ezeknél csak annyi a fontos, hogy közösen töltsétek el az időt”

– mondja Goldstein.

Tehát, ha például mindketten szerettek nagyokat sétálni, társasjátékozni és közösen nézni a focimeccseket, akkor bátran állítható, hogy összeilletek.

3. Egyensúlyban van a kapcsolatotok

Az a legoptimálisabb a szakértő szerint, ha az egyik fél a „sztár”, a másik pedig a „szikla”.

Goldstein szerint azok a legsikeresebb kapcsolatok, ahol az egyik fél bulizós, szeret eljárni otthonról, míg a párja egy stabil, támogató típus.

A különböző energiák megerősítik a kapcsolatokat. Nincs mindig jó vége, ha mindketten szerettek a társaság középpontjában lenni, vagy ha egyikőtök sem extrovertált.

A yin és a yang kiegyenlítik egymást. Jót tesz a kapcsolatnak az egyensúly”

– fejti ki Goldstein.

4. Jól érzed magad a bőrödben a párod mellett

Ez is egyértelműnek tűnik – olyannal kell lenned, aki mellett úgy érzed, hogy a legtöbbet hozod ki magadból. Ennek ellenére persze sokan futnak bele olyan kapcsolatba, ahol nem tudnak kiteljesedni.

„Ha úgy érzed, hogy a lehető legtöbbet hozod ki magadból, akkor jól működik a kapcsolatod – így tudod meg a legkönnyebben, hogy illesz-e a párodhoz” – mondja a szakértő.

Ha nem kell erőlködnöd azon, hogy legyen beszédtémátok és nem érzed azt, hogy az álmaid elérését bárhogy megnehezíti a párod, akkor minden rendben.

Ehhez hozzá tartozik, hogy a párod baráti társaságában is jól érzed magad és az is, hogy képes vagy végighenyélni vele egy egész napot pizsamában.

Ha szerinted is ezek kellenek a jó párkapcsolathoz, nyomj egy lájkot, ha nem értesz egyet, írd meg kommentben, hogy szerinted mi a fontos!

Szólj hozzá