Minden szülő leglidércesebb rémálmába csöppentek Caramelék, kislányukat leukémiával diagnosztizálták

Nehéz perceket él most Molnár Ferenc Caramel és felesége Szilvi, kislányukat hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták.

Az énekes és párja közösségi oldalaikon számoltak be a szomorú hírről.

“Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük. Szofit leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan.

Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben.” – írja Caramel Facebook oldalán.

Bejegyzésében azt is kifejti, hogy a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható, minden későbbi következmény nélkül. Caramel és párja ugyanakkor abban is reménykedik, hogy példájuk másoknak is erőt ad majd.

A Megasztár győztese ugyanakkor arra kér mindenkit, hogy ne keressék, sem telefonon, sem írásban, sem személyesen, minden megkeresést el fognak utasítani, még akkor is, ha az jószándékkal érkezne.

“Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat.

Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. Feleségem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok!” – írja Molnár Ferenc Caramel, aki hozzáteszi, fellépéseit erőjéhez mértem megpróbálja teljesíteni.

Forrás:

twice

Szólj hozzá