A hármasikrek furcsán viselkedtek az iskolában, a tanárnő ekkor fedezte fel a szívszorító igazságot

Tanárként fontos az, hogy figyeljen a diákokra és észre vegye, ha valakivel baj van. A tanár így időben kérhet segítséget, ha szükséges. A három kislány Haley, Kassidy és Sierra Yeckes akiről ez a történet szól, a Valley High School nevű iskolában tanul Las Vegasban. Tanárok aggódtak miattuk.

A lányok alig mutattak érdeklődést a tananyaggal kapcsolatban, látszott rajtuk hogy nagyon le vannak maradva csoporttársaikhoz képest. Nem is jöttek minden nap iskolába ezért nehéz volt nekik beilleszkedni.

Szinte mindig csak egymással játszottak a szünetekben, nem nagyon keresték iskolatársaik társaságát. Ezért a tanárok felvették őket az úgynevezett GEAR UP programba. A kislányok így extra segítséget kaptak, korrepetálását is és azt is felmérték, milyen képességekkel rendelkeznek.

Az iskola azonban nem tudta, hogy min is mentek keresztül a lányok.

Haley, Kassidy és Sierra három hónapos volt, amikor anyjukat elvesztették. Ezek után életük a feje tetejére állt.

Négy évesek voltak, amikor apjuk börtönbe került, a lányok ekkor a nagymamához kerültek. A nagyi viszont úgy döntött, ne járjanak iskolába. Az apa kiszabadult és a család egy másik államba költözött ami szintén nem tett jót a gyerekeknek..

Apjuk nem nagyon foglalkozott velük, sokszor ők gondoskodtak a saját magukról. Egyszer még támadás is érte a házukat, miközben a lányok egyedül voltak otthon. Ekkor a gyerekek ismét a nagyihoz költöztek.

Sajnos ő sem tudott igazán gondoskodni a gyerekekről, gyakran éhesen mentek a lányok este aludni. Az elmúlt években tehát a gyerekek nem is igazán tudták, mi az az otthon.

De a tanárok segítségével igyekeztek behozni a lemaradásukat, szerettek volna jobban tanulni és társaikhoz hasonló tudást szerezni.

Múltjuk azonban ebben nem igazán segített.

Az érettségi napján sok ismerős volt jelen az iskolában, mindenki biztatta őket és gratulált nekik. A FOX5 Surprise Squad szintén meglepte őket valamivel.

Ez a csapat 15,000 dollárt (3, 7 millió forint) gyűjtött össze, hogy a gyerekek további tanulását finanszírozni tudják. Ezt azért kapták, mert a nehézségek ellenére sikerült leérettségizniük. Mindhárman kapnak autót hogy önállóan tudjanak közlekedni és élni is.

A lányok nagyon meghatódtak, hiszen soha nem kaptak még ennyi figyelmet és ekkora lehetőséget. -Az egész iskola támogatta őket és igyekezett segíteni nekik.

A lenti filmben láthatod az egész történetet. Sok sikert és szerencsét kívánunk nekik!

Forrás:

csodalatos

Szólj hozzá