Felére fogyott John Goodman – 180 kiló volt, ma már 100 sincs!

Felismerhetetlen a kedvencünk.

Generációk nőttek fel a filmjein, és bár sokan az igazi nevét sem tudták hosszú éveken át, a kövér, vicces karakterét szinte mindenki ismeri.

Szinte hihetetlen, John Goodman már hatvanöt éves. A Golden Globe díjas színész, komikus, rendező huszonhárom éves volt, amikor elhatározta, színész lesz. New Yorkba költözött, ahol pincérként kezdett, majd rövidesen reklámfilmekben is felbukkant. Harminc évesen pedig megkapta első filmes szerepét.

Különleges karakterének köszönhetően számos családi moziban kapott szerepet. Ilyen a Babe, A Flinstone család, a Csenő manók, a Rudolf, a rénszarvas. De komoly alkotásokban is szép számmal szerepelt – szinte felsorolni is nehéz mindet.

Arcát így a mai fiatalok is jól ismerik őt. Igaz, egy kövér, nagydarab bácsiként. Ma már nem így néz ki!

John Goodman  a mai napig aktív, tavaly például öt mozit forgatott.

Néhány éve azonban már nem úgy néz ki, ahogy megismertük, ráébredt, a saját testének a rabja, és nem szeretne tovább így élni. Megváltoztatta a teljes életét, személyi edzőt fogadott, és diétába kezdett.

Élete “csúcspontján” 180 kilót mutatott alatta a mérleg, ez ma már jócskán száz alatt van. Ennek köszönhetően viszont nem csoda, hogy tényleg alig lehet ráismerni Goodman-re.

“Elviselhetetlen volt a látvány a tükörben. Undorodtam magamtól.” – nyilatkozta a People magazinnak. “Régen mindent megettem, ami a szemem elé került. Volt, hogy a margarint kevertem össze cukorral és azt is.” – magyarázta a sztár, akire ma már szinte rá se ismerni.

John Goodman

Szólj hozzá